Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Το παραδέχθηκε ο Μαρινάκης!

Δημοφιλή

Το θέμα των ανακοινώσεων της Λίγκας κατά της ΑΕΚ συζητήθηκε εκτενώς στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παραδέχεται ότι τις έγραψε ο ίδιος και κακώς δεν είχαν το όνομά του. Τι ειπώθηκε για χορηγία, ποσοστά στην ΕΠΟ και συνάντηση με Μπένετ.

Μαραθώνια συνεδρίαση στη Super League, όλα τα τρέχοντα θέματα του συνεταιρισμού. Τα ποσοστά που καταβάλουν οι ομάδες στην ΕΠΟ, ο πρόσφατος «πόλεμος» ανακοινώσεων με την ΑΕΚ χωρίς προηγουμένως να ενημερωθούν οι ομάδες, καθώς επίσης το θέμα της χορηγίας που ακόμη δεν έχει έρθει, αλλά και η επιθυμία Μαρινάκη για συνάντηση με τον Στιβ Μπένετ.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των ποσοστών που καταβάλουν οι ομάδες στην Ομοσπονδία από τις μεταγραφές και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε την πάγια «ερυθρόλευκη» θέση, να μειωθεί στο 1%, εξηγώντας πως ο Ολυμπιακός πληρώνει 1,5-2 εκατ. ευρώ ετησίως τα τελευταία χρόνια, ενώ το συνολικό ποσό που έδωσε η Λίγκα για το 2020-21 ήταν 4,25 εκατ. ευρώ και 5,8 εκατ. ευρώ για το 2021-22, με την πρόβλεψη για το 2022-23 να είναι πάνω από 6 εκατ. ευρώ. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, εφόσον η ΕΠΟ δεν συμφωνήσει σε αυτό, θα πάει δικαστικά η Λίγκα «για να υποστηρίξουμε το δίκιο μας».

Αξίζει δε να σημειωθεί πως όταν ρώτησε ο πρόεδρος της Superleague αν διαφωνεί κάποια ΠΑΕ με αυτή την κίνηση από την πλευρά του συνεταιρισμού, δεν εξέφρασε κανείς διαφορετική άποψη (ο Α.Μπέος ζήτησε να υπάρξουν προϋποθέσεις).


Τελευταία νέα

Μόνο ο ΠΑΟΚ κι η Πλζεν είναι από τώρα στους «16»

Ο ΠΑΟΚ κι η Βικτόρια Πλζεν είναι οι μόνες ομάδες που εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλό τους από την...

Στην ίδια κατηγορία