Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το παιδί, που δεν χάρηκε η Τούμπα

Δημοφιλή

Aυτοί είναι οι «κανόνες» της σύγχρονης ποδοσφαιρικής εποχής. Για τη Νόριτς, ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, δεν ήταν σπουδαία υπόθεση να βγάλει από τα ταμεία της δεκατρία εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει έναν 19χρονο επιθετικό, για τον οποίο προφανώς πιστεύει ότι αύριο-μεθαύριο θα μπορέσει να παραχωρήσει με τη σειρά της σε μεγαλύτερη τιμή. Και, όσο κι αν δεν συνδέονται οι δύο περιπτώσεις, για την αγγλική ομάδα μέτρησε και το γεγονός ότι τον περασμένο χειμώνα είχε αποκτήσει (αρχικά ως δανεικό) άλλον έναν παίκτη (Γιαννούλης) από τον ΠΑΟΚ κι οποίος της βγήκε «λίρα 100».

Ο Χρήστος Τζόλης ζει το παρατεταμένο ποδοσφαιρικό (κι όχι μόνο) όνειρό του. Δεκαπέντε μήνες πριν έπαιζε στην Κ-19 και τώρα ετοιμάζεται να μπει στο μαγικό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ. Και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες, που ο ίδιος καλλιέργησε σχετικά με το ταλέντο του μέσω της παρουσίας του στην περσινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μακάρι να τα καταφέρει, για τον ίδιο, για την εθνική μας ομάδα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, μια και όλοι θα μάθουν (κι αυτοί που ακόμη δεν το γνωρίζουν) ότι αναδείχθηκε μέσω του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του, βάζοντας ένα μεγάλο-για τα δικά του δεδομένα-ποσό στα ταμεία του. Κάθε ομάδα (πρέπει να) πουλά και αγοράζει παίκτες, δεν μπορεί να συμβεί διαφορετικά. Το αν ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή για να παραχωρήσει τον Τζόλη είναι κάτι που προσφέρεται για πολύ κουβέντα και ανάλυση. Μόνο που δεν πρόκειται να οδηγήσει και σε μια απόλυτη απάντηση, συνεπώς όλοι μας θα μείνουμε με την απορία σχετικά με το τάιμινγκ της συγκεκριμένης μεταγραφικής κίνησης.

Υπάρχει κάποιος «χαμένος» στην όλη υπόθεση; Την περσινή σεζόν η Τούμπα ήταν κλειστή και ο φίλαθλος κόσμος δεν μπορούσε να θαυμάσει από κοντά τα κατορθώματα του νεαρού επιθετικού, που ήταν (και είναι, αυτό δεν θ’ αλλάξει) και ένα τα «παιδιά» του ΠΑΟΚ, έχοντας αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομών του. Και τώρα που η Τούμπα άνοιξε ξανά, ο Τζόλης έφυγε για άλλες πολιτείες. Αλλά είπαμε. Αυτοί είναι οι «κανόνες» της σύγχρονης ποδοσφαιρικής εποχής, με το χρήμα να παίζει τον κυρίαρχο ρόλο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία