Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αριθμούς

Δημοφιλή

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  έκανε αφιέρωμα στους αγώνες του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό με αφορμή τον σημερινό 12/5 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 9η αγωνιστική των Play Off.

Αναλυτικά όσα αναφέρει

2 νίκες και μια ισοπαλία έχει ο ΠΑΟΚ στις τέσσερις τελευταίες του επισκέψεις στην έδρα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη στην τελευταία επίσκεψη του εκεί για τα Play Off και παράλληλα στέρησε από την ομάδα του Πειραιά το αήττητο πρωτάθλημα.

Είχε προηγηθεί η νίκη με 1-0 στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 για την σεζόν 2018-19 και η ισοπαλία 1-1 την 1η Δεκεμβρίου 2019 για το πρωτάθλημα του 2019-20. Ο Ολυμπιακός έσπασε αυτή την τριάδα αήττητων επισκέψεων του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος με το 3-0 στις 27 Ιανουαρίου 2021.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 στον πρώτο αγώνα των φετινών Play Off με τον Ολυμπιακό χάρη σε δύο γκολ του Α.Ζίβκοβιτς .

Σε αγώνες για τα Play Off του πρωταθλήματος βρίσκονται αντιμέτωποι για τρίτη σεζόν στην ιστορία τους και ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις νίκες έναντι μιας του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στα Play Off της Super League την σεζόν 2009-10 και επικράτησε και στα δύο παιχνίδια. Στην Τούμπα με 1-0 χάρη στο γκολ του Μουσλίμοβιτς και μόλις τρεις μέρες μετά, στο Καραϊσκάκης νίκησε 1-0 (33’ Ίβιτς).

Η δεύτερη συνάντηση τους ήταν την περσινή σεζόν (2019-20) που άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής και πλέον συμμετείχαν όλες οι ομάδες της πρώτης εξάδας. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 (23’ Ελ Αραμπί) στην Τούμπα, αλλά στο Στάδιο Καραϊσκάκης ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 1-0 και έσπασε και το αήττητο της ομάδας του Πειραιά με το γκολ του Μιχάι

Συνολικά έχουν διεξαχθεί 64 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ σε αυτές μετρά 11 νίκες – 8 ισοπαλίες και 45 ήττες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ενώπιον της δικαιοσύνης οι συλληφθέντες

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν οι 64 συλληφθέντες για τα επεισόδια του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία...

Στην ίδια κατηγορία