Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το ντέρμπι κρίθηκε στο τέλος

Δημοφιλή

Ισόπαλο με 24-24 τελείωσε το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα χάντμπολ.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους Γκιγκόφ, Τσαμουρίδη, Παπάζογλου, Τριανταφυλλίδη Τ., Τσαναξίδη, Λαδάκη και Τζωρτζίνη.

Μετά το 9-9 του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι και το 22-22 το οποίο διαμόρφωσε ο Ελευθεριάδης με πέναλτι. Στην συνέχεια η ΑΕΚ έκανε 0-2 σερί σε κρίσιμο σημείο, 22-24, ωστόσο ο Καβουσανάκης μείωσε γρήγορα σε 23-24. Στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσιτομπί, ο οποίος έκανε βήματα, με τον ΠΑΟΚ να επαναφέρει γρήγορα στον Κουκμίση, ο οποίος έγραψε στα τελευταία δευτερόλεπτα το 24-24.

Η αναμέτρηση πήγε να «τιναχτεί» στον αέρα, όταν μέλος της ΑΕΚ εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο από τις κερκίδες με έντονο ύφος προς τους διαιτητές, ωστόσο η πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν ψύχραιμη, όπως σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χειροκροτώντας παράλληλα την κατάθεση ψυχής των παικτών του Δικεφάλου.

Προηγούμενο άρθροΒήμα πρόκρισης
Επόμενο άρθροΟι επιλογές του Σπανού


Τελευταία νέα

Να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια!

Για την 18η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Πανοράματος, το Σάββατο 20 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία