Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει «τελικού»

Δημοφιλή

Την Κυριακή (22/1) ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο με 3-0, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Ωστόσο το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ακόμη έναν «τελικό» μπροστά του και πάλι με αντίπαλο το «τριφύλλι».

Ο Δικέφαλος έχει στόχο να τελειώσει την δουλειά που ξεκίνησε στον αγώνα της Τούμπας, όπου επικράτησε με 2-0, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε, στο πλαίσιο του ερχόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μέσω του report της προπόνησης της Δευτέρας (23/1).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η δεύτερη πράξη της τριλογίας των αγώνων κόντρα στον Παναθηναϊκό βρήκε και πάλι νικητή τον Δικέφαλο. Ή καλύτερα θριαμβευτή. Ο στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα επετεύχθη, η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε, τώρα όμως έρχεται το τρίτο παιχνίδι κόντρα στους Πράσινους και κρίνει πολλά.

Το πρώτο ημίχρονο της Τούμπας έχει βρει τον ΠΑΟΚ με ένα καθαρό προβάδισμα με 2-0, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει κι άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου γνωρίζουν πως την Πέμπτη τους περιμένει ένας ακόμα τελικός στη Λεωφόρο».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία