Αφορμή δοθείσης από την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Μίλωνα με 3-1 σετ στην Αθήνα στο πλαίσιο του League Cup, ο Κουβανός διαγώνιος και εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής (02.12) αγωνιστικής υποχρέωσης των «ασπρόμαυρων», Φερνάντο Ερνάντεζ, απέστειλε το δικό του μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα που διατηρεί.
Όπως τόνισε, δεν είναι απαραίτητο να πιστέψουν οι «εκτός» στο σύνολο και στις δυνατότητές του, αυτό που έχει πρωταρχική σημασία είναι η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ των παικτών και του προπονητή. Ο Ερνάντεζ υπογράμμισε ότι η συλλογική αυτοπεποίθηση αποτελεί τη βάση για την επίτευξη των στόχων, επισημαίνοντας τη σημασία της συσπείρωσης και της αφοσίωσης.
«Δεν χρειάζεται να πιστέψουν οι άλλοι σε εμάς, όταν εμείς οι ίδιοι πιστεύουμε στην ομάδα μας και στον προπονητή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Φερνάντο Ερνάντεζ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.




