Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το μέλλον του Τσόλακ

Δημοφιλή

Τον απολογισμό της παρουσίας του στη Μάλμε έκανε ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου, βάσει συμβολαίου, ανήκει και πάλι στον ΠΑΟΚ.

«Είμαστε σε συζητήσεις. Θα ήθελαν να συνεχίσω να παίζω εδώ, αλλά φυσικά πρέπει να μιλήσουν με τον ΠΑΟΚ γι’ αυτό. Θα το δουλέψουμε. Μια μεγάλη σεζόν είναι πίσω μου κι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ξέρω που θα παίζω το 2022…» υπογράμμισε ο Κροάτης φορ, που πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου. Ήταν μια υπέροχη χρονιά. Σκόραρα πολλά γκολ. Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έρχεσαι σε ένα νέο περιβάλλον και το σουηδικό πρωτάθλημα είναι άρτιο όσον αφορά την οργάνωση, τη δομή. Οι ομάδες είναι πειθαρχημένες. Τα πήγα πολύ καλά, μου έλεγαν όλοι, αν σκοράρεις το 2021, δεκαπέντε γκολ θα είναι υπέροχα. Κατάφερα περισσότερα από αυτό. Είμαι πρωταθλητής, παίζω στο Champions League, επέστρεψα στην εθνική ομάδα, δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «Plan B» της Λίβερπουλ αν δεν προχωρήσει του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται πως έχει μπει στο... στόχαστρο των μεγάλων αγγλικών ομάδων, καθώς και η Λίβερπουλ φέρεται να...

Στην ίδια κατηγορία