Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το μέλλον του Σφιντέρσκι

Δημοφιλή

Για το παρασκήνιο της μεταγραφής του Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ, για την τωρινή κατάσταση του Πολωνού επιθετικού, αλλά και για το τι επιφυλάσσει το μέλλον αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μάριους Πεκάρσκι, μάνατζερ του διεθνή επιθετικού.

«Έχουμε εκτεταμένες γνώσεις για αρκετά πρωταθλήματα, αλλά και πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων, κάτι που μας επιτρέπει να τσεκάρουμε ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός για τον κάθε πελάτη μας. Τρανό παράδειγμα είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι» ανέφερε αρχικά, και συνέχισε: «Δεν είναι ότι ξέραμε απ’ έξω το ελληνικό πρωτάθλημα, περάσαμε πολύ χρόνο αναλύοντας τα πάντα, από τους αντιπάλους της ομάδας έως και το παιχνίδι της. Στο τέλος αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερο για τον Σφιντέρσκι να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και όχι στη Tζένοα, που επίσης τον ήθελε. Είμαστε δικαιωμένοι από την επιλογή μας. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρωτάθλημα με τον Κάρολ στο ρόστερ».

Κι ο Πεκάρσκι κατέληξε: «Ωστόσο, υπάρχει κάτι που δεν μου άρεσε. Ο Σφιντέρσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και, όταν ήρθε ο Τσόλακ, αυτός αμέσως πήρε τη θέση του. Ο Κάρολ άξιζε να αγωνίζεται γιατί είχε καλή απόδοση και σκόραρε συχνά τέρματα. Η κατάσταση πλέον έχει βελτιωθεί και σταθεροποιηθεί, επειδή παίζει όλο και πιο συχνά, ενώ έκανε και ντεμπούτο με την εθνική Πολωνίας. Είναι ικανοποιημένος με την κατεύθυνση που παίρνει η καριέρα του. Ίσως είναι η ώρα για μία… αλλαγή, αλλά θα δούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπαίνει στην μάχη των ημιτελικών ο ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 20 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία