Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το διπλό του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό δημιούργησε μία νέα συνθήκη.

Πριν από την σέντρα των πλέι-οφ, ακόμα κι αν η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε 10 νίκες, δεν ήταν μαθηματικό βέβαιο ότι θα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα.

Τώρα, το πράγμα άλλαξε. Αν ο Δικέφαλος κερδίσει τα 9 παιχνίδια, τότε θα το σηκώσει ότι κι αν κάνουν οι αντίπαλοι του.

Είναι ρεαλιστικό σενάριο το 10 στα 10; Προφανώς, όχι. Κανείς δεν το έχει κάνει στο παρελθόν και επειδή μιλάμε για μπάλα, για απρόοπτα, για αναποδιές, για ματς που μπορεί να στραβώσουν από το πουθενά, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν στραβές.

Προσοχή όμως. Στραβές θα έχουν όλοι, το θέμα είναι ποια ομάδα θα έχει την ηρεμία, την λιγότερη πίεση για να τις διαχειριστεί.

Κι αυτό είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ. Η πίστη στο πλάνο. Η συσπείρωση. Η χαλαρότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει να πάρει πρωτάθλημα πάνω από μία δεκαετία, η πίεση των οπαδών του τον πνίγει. Η ΑΕΚ και ειδικά η διοίκηση της θέλουν σαν τρελοί να συνδυάσουν το νέο γήπεδο με πρωτάθλημα φέτος κι αυτό πολλές φορές κόβει τα πόδια των παικτών της. Ο Ολυμπιακός κινεί γη και ουρανό για να μην χάσει τα σκήπτρα, μα στα ντέρμπι παίζει χάλια.

Κι ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ κοιτάει το ποδόσφαιρο του. Πουλάει την τρέλα του και έρχεται με φόρα, ξέροντας ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι φέτος μακράν η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς. Τυχαίο; Αποκλείεται…


Τελευταία νέα

Μετρά επιστροφή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά το τελικό σφύριγμα σήμανε το φινάλε σε ένα απίθανο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιούλιο...

Στην ίδια κατηγορία