Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την Τετάρτη (22/3) το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του Game 1 της ημιτελικής φάσης του φετινού πρωταθλήματος.

Ο «ασπρόμαυρους» ΑΣ κάλεσε τον κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί στο κλειστό της Πυλαίας, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση:

«Για το Game 1 της ημιτελικής φάσης της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 19:45, στο PAOK Sports Arena, τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μπαίνει στην πιο κομβική φάση της σεζόν, έχοντας μπροστά του τόσο τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, όσο και το Φάιναλ-4 του Κυπέλλου, στην Καλαμάτα.

Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, προερχόμενο από τη νίκη-γοήτρου επί του ΟΣΦΠ με 3-0, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Άπαντες στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών, «ωθώντας» τους παίκτες του Δικεφάλου σε μία άκρως σημαντική νίκη».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία