Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το καλεντάρι του νέου πρωταθλήματος (pics)

Δημοφιλή

Απόψε (25/7) στις 21:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2022/23, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει την σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους φετινούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Η Super League το μεσημέρι της Δευτέρας (25/7) δημοσίευσε το καλεντάρι και έκανε γνωστές τις ημερομηνίες στις οποίες θα γίνουν οι φετινοί αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά και των Play Off και Play Out.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Δείτε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, στο οποίο περιλαμβάνεται η κανονική περίοδος και τα Playoffs/Playouts.

Στην αποψινή Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2022-2023, θα γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοι ανά αγωνιστική ημέρα της κανονικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι για το Πρωτάθλημα Super League 2022-2023, δε θα πρέπει να γίνεται αναφορά σε χορηγούς ονοματοδοσίας προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων, αλλά ούτε και σε μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν παλιότερα».


Τελευταία νέα

Στο μυαλό μόνο το τρόπαιο

Για το νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, την Τετάρτη 24...

Στην ίδια κατηγορία