Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025

Το γκολ του Τσάλοφ έκανε… αίσθηση (pic)

Δημοφιλή

Επιβραβεύτηκε για το πρόσφατο τέρμα του κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 23ης «στροφής» της Stoiximan Super League ο Φέντορ Τσάλοφ δεδομένου πως κατόπιν σχετικού διαγωνισμού της διοργανώτριας αρχής στην επίσημη ιστοσελίδα της, κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής, η οποία ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και στήριξης του παιδικού καρκίνου.

Στο 72’ ο Ρώσος επιθετικός πέτυχε το 5-0 με ένα εντυπωσιακό «τακουνάκι» πάνω στην κίνηση ύστερα από την εξαιρετική προσπάθεια του Ζόαν Σάστρε, ο οποίος «έγραψε» τη δεύτερη συνολικά ασίστ του στο ματς, με την εν λόγω προσπάθεια να κερδίζει τις προτιμήσεις του φίλαθλου κοινού, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων:

1/ Φ. Τσάλοφ 38,36%

2/ Ν. Ελίασον 24,16%

3/ Α. Τσέριν 18,11%

4/ Π. Συμελίδης 10,90%

5/ Α. Τετέι 8,20%

6/ Α. Χουάνπι 0,27%

Με τη σειρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσπευσε να αποθεώσει τον Ρώσο φορ, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και προσέθεσε το όνομά του στην ευρεία νίκη των «ασπρόμαυρων» απέναντι στη Λαμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ




Τελευταία νέα

Πανέτοιμος και πάνοπλος για να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ!

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη ρεβάνς του μεγάλου τελικού του FIBA Europe Cup μπήκε ο ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία