Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το «fan club» του Σεμέντο

Δημοφιλή

Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι ένας από τους rookies ποδοσφαιριστές στη φετινή Super League που ξεχωρίζουν, σηκώνουν…σκόνη με τις εμφανίσεις τους και μαγνητίζουν πολλά βλέμματα πάνω τους.

Όσο αθόρυβα έριξε άγκυρα στο Ηράκλειο το περασμένο καλοκαίρι ο 23χρονος εξτρέμ, άλλο τόσο θόρυβο προκαλούν οι εμφανίσεις του με τον ΟΦΗ.

Το κοντέρ γράφει 5 γκολ σε 10 παιχνίδια με τη φανέλα της κρητικής ομάδας, με τον ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι να βγάζει εξαιρετικά στοιχεία και να χτίζει το δικό του “fan club”.

Όχι μόνο στο Ηράκλειο, αλλά και εκτός Κρήτης, λαμβάνοντας υπόψιν την κυκλοφορία του ονόματος του στα ρεπορτάζ «μεγάλων» σουπερλιγκάτων ομάδων.

Να θυμίσουμε πως ο ΟΦΗ τον απέκτησε ως δανεικό το περασμένο καλοκαίρι από την Φορτούνα Σιτάρντ, μαζί με μια υψηλή οψιόν αγοράς που κυμαίνεται πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ και δίνει τη δυνατότητα στους Κρητικούς να αγοράσουν τα δικαιώματά του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2020.

Μια φορά, οι εμφανίσεις του Σεμέντο στην Ελλάδα αποτελούν έκπληξη και για τους ανθρώπους της Φορτούνα Σιτάρντ και η αλήθεια είναι πως δεν περίμεναν το δικό τους παιδί να έχει τέτοια εξέλιξη.

Την ίδια έκπληξη νιώθουν και οι ολλανδικές ομάδες (Ουτρέχτη, Γκρόνινγκεν) που εξέτασαν την προοπτική της απόκτησής του το περασμένο καλοκαίρι κι έκαναν πίσω, θεωρώντας πως δεν διαθέτει το αγωνιστικό «πακέτο» για να προστεθεί στο ρόστερ τους. Συν τω χρόνω ο Σεμέντο βγάζει…μάτια στην Ελλάδα και ο Τούρκος μεγαλομέτοχος της Φορτούνα Σιτάρντ, Ισιτάν Γκουν, (οικονομολόγος και πρώην στέλεχος της Γαλατασαράι) βλέπει η μία κλήση να διαδέχεται την άλλη στο τηλέφωνό του για τον σύντεκνο Σεμέντο. Όχι μόνο από Ελλάδα μεριά, αλλά και από Ολλανδία.

*Βόλος, δεν είναι μονάχα ο Τόρες. Εκτός από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, την τέχνη την στρογγυλής θεάς δείχνει πως την κατέχει πολύ καλά και ο Ισπανός μέσος Χουάν Μουνίθ «φτιάχνοντας» όνομα στο ελληνικό… χωριό.

Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ

Ο Πραξιτέλης Βούρος αρέσει στον Ίλια Ίβιτς. Ωστόσο για τον 24χρονο στόπερ του ΑΠΟΕΛ… λόγο έχει και ο Ολυμπιακός, αφού υπάρχει μια ρήτρα ύψους 300.000 ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη για την περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα. Η ρήτρα λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τον Γενάρη η ΑΕΚ θα μπορούσε να αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό από τον ΑΠΟΕΛ, βάζοντας μια οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του ΄20.

*Μεγάλη ανάγκη είχε ο Φεντερίκο Μακέντα ένα γκολ σε αγώνα ντέρμπι. Και ήρθε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αποτέλεσε την αρχή της μεγάλης αντεπίθεσης και απίστευτης ανατροπής του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός επιθετικός είναι καλός παίκτης, αλλά η σύνδεσή του με τα δίχτυα περνάει από διάφορα στάδια. Κι εκείνο που τον…στοίχειωνε ήταν η απουσία του από τα γκολ σε παιχνίδια υψηλού ενδιαφέροντος που κουβαλούν την ετικέτα του ντέρμπι. Γι΄ αυτό και χάρηκε με την ψυχή του τέρμα που σημείωσε εναντίον της Ένωσης.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SHOPPING ΤΗΣ ΑΛ ΟΥΑΧΝΤΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ξεχνάει την Ελλάδα. Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ ανέλαβε το τιμόνι της Αλ Ουάχντα και ετοιμάζεται για τα πρώτα μεταγραφικά ψώνια. Οι φίλοι του στη χώρα μας που διατηρούν επικοινωνία μαζί του, έχουν να λένε πως ο Ανδαλουσιάνος κόουτς διατηρεί γραμμένο στο μεταγραφικό μπλοκάκι του και ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για να δούμε…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μεγάλο όνειρο του Πέδρο Μαρτίνς δεν αποτελεί ασφαλώς η υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, αλλά η μετακόμιση του στη «Μέκκα του ποδοσφαίρου». Κι αυτό άλλωστε παραδέχτηκε (χωρίς να κραυγάζει) και ο ίδιος μιλώντας προ ημερών στους συμπατριώτες του. Ένας αγγλικός πάγκος είναι ο κορυφαίος στόχος του Πορτογάλου κόουτς και προς αυτή την κατεύθυνση ψάχνεται – εδώ και καιρό – ο ατζέντης του στο Νησί.

ΑΕΚ

Πρώτη μούρη στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός κυκλοφορεί ως βασικός υποψήφιος για την μετά  Κωστένογλου εποχή στον πάγκο της Ένωσης, κάτι πάντως που δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό. Τι σημαίνει αυτό; Ο Ίλια Ίβιτς τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στον νυν κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία μαζί του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μανίκια για τον Δημήτρη Κουρμπέλη έχει σηκώσει Έλληνας agent το τελευταίο διάστημα. Χωρίς να διατηρεί τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και έχοντας πολλά χιλιόμετρα διαδρομής στη μανατζερική… πίστα. Αν και τα τελευταία χρόνια δεν παρουσιάζεται το ίδιο δραστήριος σαν άλλοτε. Εσχάτως πάντως, ο αρχηγός των «πρασίνων» τον βάζει στην… πρίζα, ώστε να ασχοληθεί μαζί του και να επιχειρήσει ένα καλό deal σε κλαμπ του εξωτερικού.

ΑΕΛ

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις του Έγκμουντουρ Κρίστινσον με την ΑΕΛ για το θέμα του νέου συμβολαίου. Στον Πηνειό ισχυρίζονται πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν λάβει την απάντηση του Ισλανδού κίπερ και αισιοδοξούν πως αυτή θα είναι θετική, από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα για τον ίδιο, ενώ έχουν να λένε πως μέσω της ΑΕΛ έφτιαξε το όνομά του.

ΧΑΛΑΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ

Αν υπάρχει κάποιος που χαλάστηκε τρομερά από την τελευταία νίκη του Βόλου επί του Παναιτωλικού, αυτός είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ο κόουτς περίμενε γκέλα των Θεσσαλών, ώστε να χτυπήσει το τηλέφωνό του από Παγασητικό μεριά και να επιστρέψει σε παλιά γνώριμα λημέρια. Ο Χουάν Φεράντο κέρδισε πόντους και ο Τσιώλης…. συννέφιασε.

*Μπορεί ο Μίχαελ Ένινγκ να δείχνει καλά προπονητικά δείγματα γραφής στον Άρη και τα πρώτα αποτελέσματα των «κιτρίνων» (επί των δικών του ημερών στον πάγκο τους) να μην είναι άσχημα, ωστόσο ο Γερμανός κόουτς δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του με αποτέλεσμα ορισμένοι εντός των τειχών να τον βλέπουν κάπως… στραβά.

ΒΙΛΕΜΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ… «1»

And the winner is Willem II. Τι σημαίνει αυτό; Στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της Βίλεμ έχουν να λένε τελευταία πως πρόλαβαν τον Ολυμπιακό στο κυνήγι της απόκτησης του Απόστολου Αποστολόπουλου από τον Πανσερραϊκό και πως είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές με τον 17χρονο αριστερό μπακ.

Επίσης αυτό που κυκλοφορεί στις ιδιαίτερες συζητήσεις που γίνονται στη χώρα των τουλίπων, είναι πως τον προσεχή Γενάρη θα πέσουν οι υπογραφές με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι από την ομάδα των Σερρών.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως ένας δικός τους ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει εκτός συνόρων, το οικονομικό όφελος των «λιονταριών» από αυτό το μεταγραφικό deal, θα είναι μόλις 30 χιλιάρικα!

Όσα δηλαδή και τα τροφεία που θα κληθεί να πληρώσει η Βίλεμ που μετά τους Τσιμίκα, Βρουσάι και Παυλίδη ετοιμάζεται να αλλάξει δαχτυλίδια με έναν ακόμα Έλληνα παίκτη.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Οι Πειραιώτες επιχείρησαν μέσω δικού τους ανθρώπου στη Βόρειο Ελλάδα να προσεγγίσουν τον Αποστολόπουλο, ωστόσο έφαγαν… άκυρο λόγω Ολλανδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΕΟΠΕ: Διευκρινιστική ανακοίνωση για τους φιλάθλους του Final-4

Νέα διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία αποσαφηνίζει από οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας...

Στην ίδια κατηγορία