Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το έργο της επιτροπής Αυγενάκη είχε… κενά

Δημοφιλή

Το έργο “στήθηκε” μια χαρά, αλλά φαίνεται πως υπήρξαν και κενά στο σενάριο. Η ΕΕΑ, γνωστή και ως “Επιτροπή Αυγενάκη”, τύλιξε τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη σε μια κόλλα χαρτί και ο Ολυμπιακός πίστεψε ότι έφτανε και περίσσευε για να εξοντώσει τον βασικό του αντίπαλο, αλλά τα δικαστήρια έχουν άλλη άποψη.

Το Διοικητικό Εφετείο, απέρριψε την αίτηση του ΠΑΟΚ για προσωρινή διαταγή, αλλά ο λόγος που την απέρριψε, συνιστά μια μεγάλη νίκη της… αλήθειας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, που έφερε στη δημοσιότητα το dikisports,η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, οφείλει να δικάσει στην ουσία την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, δίχως να λάβει υπόψη της τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ, κάτι που είναι πάγια θέση του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι “πρέπει να γίνει δεκτό ότι η έκθεση της επιτροπής δεν δεσμεύει το δικαιοδοτικό όργανο ως προς την συνδρομή των πραγματικών περιστατικών που συγκροτούν την αποδιδόμενη παράβαση την στοιχειοθέτηση της οποίας συνεπώς αποτελεί αρμοδιότητα του δικαιοδοτικού οργάνου το οποίο ως πειθαρχικό όργανο δεν νοείται να στερείται της πλήρους δικαιοδοσίας ως προς την κατάγνωση της ένοχης και την επιμέτρηση της πειθαρχικής ποινής”…

*Αν δεν ήξερε κανείς και παρακολουθούσε την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, θα νόμιζε ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι στο νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού! Όλες οι παρεμβάσεις του ήταν όλως τυχαίως στην ίδια γραμμή, ενώ κάποια στιγμή έφυγε από τη θέση του, πήγε είπε κάτι με τους δικηγόρους του Ολυμπιακού κι επέστρεψε. Συμβαίνουν κι αυτά…

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο… ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Το πρωτάθλημα της Basket League έχει διακοπεί και κανείς δεν ποντάρει ούτε ένα ευρώ ότι θα ξαναξεκινήσει…

Οι Αμερικάνοι αθλητές άρχισαν να επιστρέφουν στην πατρίδα τους, κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναγυρίσουν και για τις ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας, δεν υπάρχει και τρόπος να τους κρατήσουν στην Ελλάδα.

Οι ομάδες δεν μπορούν να πληρώνουν μηνιάτικα σε παίκτες, που δεν θα παίζουν, ενώ κι αυτοί προτιμούν να βρίσκονται στα σπίτια τους εν μέσω πανδημίας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Άνταμ Σμιθ, με τον οποίο ξαναμίλησε ο ΠΑΟΚ για να επιτρέψει (είναι και πληρωμένος…), αλλά ο Αμερικάνος είπε ότι φοβάται να γυρίσει στην Ευρώπη λόγω του κορονοϊού!

*Τους ποδοσφαιριστές τους είχε πιάσει μια τρέλα τον τελευταίο καιρό με τα… κουρέματα. Τώρα βρήκαν καινούρια. Την λεύκανση των δοντιών κάθε 15 μέρες! Αν δεν έχεις δουλειά, βρίσκεις…

*Μάλλον δεν είναι πολλοί, όσοι θυμούνται το προ εξαετίας πέρασμα του Ντάνι Χούσεν από τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο Ολλανδός (με καταγωγή από το Μαρόκο) επιθετικός παρέμεινε στην Τούμπα –δανεικός από τον Αγιαξ-μόλις για έξι μήνες, πετυχαίνοντας μόνο ένα γκολ (στο 5-0 επί του ΟΦΗ). Επιστρέφοντας στην Ολλανδία, φόρεσε για δυόμισι χρόνια τη φανέλα της Γκρόνινγκεν και την τελευταία διετία ο 29χρονος παίκτης δηλώνει κάτοικος Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια, ενισχύοντας την τοπική ομάδα της Ερθκουέξ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία