Για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα δύο εντός έδρας ματς -με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης-μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ωστόσο οι ήδη δεκαεννέα χαμένοι βαθμοί στην Τούμπα συνιστούν αρνητικό ρεκόρ σ΄ ολόκληρη την ιστορική διαδρομή του στη Σούπερ Λιγκ (από την αγωνιστική περίοδο 2006-07 και μετά).
Προκειμένου να βρει κανείς το αμέσως προηγούμενο, θα πρέπει να ανατρέξει στη σεζόν 2011-12, όταν οι «ασπρόμαυροι» απώλεσαν δεκαοχτώ βαθμούς σε συνολικά δεκαπέντε παιχνίδια της κανονικής περιόδου (πρωτάθλημα δεκαέξι ομάδων).
Τι είχε κάνει ο ΠΑΟΚ του Λάζλο Μπόλονι στην Τούμπα τη σεζόν 2011-12, όταν είχε τερματίσει 3ος στην κανονική διάρκεια; Από τα δεκαπέντε ματς είχε επικρατήσει μόλις στα οχτώ, νικώντας την Ξάνθη (1-0), την ΑΕΚ (3-0), τον Παναιτωλικό (3-0), τον Ατρόμητο (3-1), το Λεβαδειακό (3-1), τον Εργοτέλη (2-1), τον Πανιώνιο (1-0) και τη Δόξα Δράμας (2-0). Οι τρεις ισοπαλίες ήταν με αντιπάλους τον ΟΦΗ, την Κέρκυρα και τον Αρη (όλες με 0-0), ενώ οι τέσσερις ήττες προήλθαν από τον Παναθηναϊκό (1-3), τον Ολυμπιακό (0-2), τον Αστέρα Τρίπολης (2-3) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-2).
Για να βρει κανείς τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις του ΠΑΟΚ από καταβολής Α΄ εθνικής κατηγορίας, θα πρέπει ν’ ανατρέξει στη δεκαετίας του 1960. Τη σεζόν 1960-61 (κατετάγη 10ος) είχε τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ την αμέσως επόμενη περίοδο κατέγραψε τις περισσότερες (έξι) ήττες.