Το δικό του «αντίο» στον ΠΑΟΚ, μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας είπε, με ανάρτηση του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media ο Νικολάι Κόλεφ. Υπενθυμίζεται ότι ο Βούλγαρος κεντρικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.
Το μήνυμα του Κόλεφ:
«Ευχαριστώ ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ Θεσσαλονίκη
Για τον ενάμιση καταπληκτικό χρόνο και για την ευκαιρία να ανταγωνιστώ στην ελληνική Λίγκα. Ένας σύλλογος που μου έδωσε πολύ περισσότερα από το βόλεϊ. Μου έδωσε φιλίες, αναμνήσεις, προκλήσεις και μαθήματα, τα οποία θα κουβαλάω μαζί μου για πολύ καιρό. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, το προσωπικό και τους οπαδούς για το γεγονός ότι ήμασταν μέρος αυτής της πορείας.
Δεν επιτύχαμε όλα όσα ονειρευόμασταν, αλλά είμαι περήφανος για ό,τι χτίσαμε μαζί και για τον τρόπο που πολέμησα μέχρι το τέλος.
Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις. Θα σας ξαναδώ».




