Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το έχει…τερματίσει η επιτροπή Αυγενάκη

Δημοφιλή

Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν με την ΕΕΑ, γνωστότερη πλέον ως “Επιτροπή Αυγενάκη”, αφού τα όσα κάνει, υπό διαφορετικές συνθήκες θα γίνονταν αντικείμενο δικαστικής έρευνας.

Δεν είναι μόνο όσα έγιναν στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να μιλά ανοιχτά για “συμμορία” και “στημένη επιτροπή”, δεν είναι μόνο όσα έγιναν με τη στελέχωση της επιτροπής, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αντιμετώπισε διαφορετικά δύο παρόμοιες υποθέσεις και εισηγήθηκε υποβιβασμό της Ξάνθης, ενώ πριν τρία χρόνια είχε αθωώσει τη Βέροια, για πιο βαρύ παράπτωμα…

Μέσα στη βδομάδα η ΕΕΑ εξέτασε την ένσταση ενός επιχειρηματία, στον οποίο έδωσε άδεια να πάρει τις μετοχές των Τρικάλων, χωρίς ο ίδιος να το ζητήσει και να το θέλει!

Η ΠΑΕ Τρίκαλα πέρασε σε εταιρία που έχουν δύο αδέρφια, με τον έναν να διαφωνεί και να μην έχει καταθέσει τα απαιτούμενα απο το νόμο στοιχεία (ποινικό μητρώο κ.α.), που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για την έγκριση μεταβίβασης μετοχών. Παρά το γεγονός αυτό, η ΕΕΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών σ΄ αυτή την εταιρία, με εισήγηση του Αρκούδη!

Ο ένας εκ των δύο αδερφών έκανε ένσταση όταν το έμαθε, η οποία εκδικάστηκε μέσα στη βδομάδα και όπως αποκάλυψε το dikisports, τα δύο αδέρφια διαφώνησαν ενώπιον της επιτροπής και ήρθαν στα χέρια!

Καταλαβαίνει κανείς για τί επιτροπή μιλάμε κι είναι να απορεί κανείς, που δεν έχουν επέμβει ακόμη οι αρχές μετά τα τόσα “κρούσματα”…

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ… ΓΝΩΣΤΟΥΣ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη με περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να το λύσει δεν είναι εύκολη. Στην Τούμπα ελπίζουν ότι ο ατζέντης του Σουηδού θα βρει μια ομάδα, έτσι ώστε να μειώσουν τη… χασούρα, και εσχάτως ακούστηκε ότι προσπαθεί να κάνει… κονέ με την Αλκμάαρ, την πρώτη ομάδα που έπαιξε εκτός Σουηδίας. Δεν είναι εύκολο…

ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Το συμβόλαιο του Μαουρίσιο τελειώνει με το τέλος της σεζόν, κι ο ίδιος έχει καταλάβει ότι είναι δύσκολο να ανανεώσει με τα χρήματα, που παίρνει μέχρι τώρα (κοντά στο εκατομμύριο) και τον τελευταίο καιρό ο ατζέντης του άρχισε να ρίχνει γέφυρες στη Ρωσία, όπου έπαιζε σε Αχμάτ Γκρόζνι και Ζενίθ, προσπαθώντας να προκαλέσει το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή της Ροστόφ. Για να δούμε…

Ο ΜΠΡΑΝΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Ο Μάριο Μπράνκο θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, καθώς όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ έχει συμφωνήσει με τον Όλαφ Ρέμπε γι΄ αυτή τη θέση.

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος είναι τυπικότατος στα καθήκοντά του, παρότι κατάλαβε πως η συνεργασία δε θα ανανεωθεί, βοήθησε πολύ στις συζητήσεις με τους παίκτες για τις μειώσεις των συμβολαίων τους και ασχολήθηκε και μ΄ άλλα θέματα.

Μάλιστα ο Μπράνκο προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Ρέμπε τις πρώτες μέρες της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη με κάθε τρόπο, καθώς όπως ο ίδιος έλεγε, εκτιμά πολύ το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ και η ιδιοκτησία του φέρθηκαν άψογα όλο αυτό το διάστημα και δεν θα φύγει με… πικρία.

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΧΑΡΙΣΤΕΑ

Ο Ρέμπε γνωρίζει πολύ καλά τον Βιεϊρίνια, αφού συνεργάστηκαν στη Βόλφσμπουργκ, γνωρίζει κι έναν φίλο του Βιεϊρίνια. Είναι γνωστό ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει φιλικές σχέσεις με τον Άγγελο Χαριστέα, με τον οποίο ο Ρέμπε γνωρίζεται από την Βρέμη. Για ένα χρόνο συνυπήρξαν στη Βρέμη, όταν ο Ρέμπε ήταν διευθυντής μάρκετινγκ.

ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ Ο ΜΙΧΑΪ

Ο Ενέα Μιχάι έκανε ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κι ήταν ίσως από τα λίγα καλά μιας κακής βραδιάς! Ο Αλβανός αμυντικός, που αναδείχτηκε και MVP στη σχετική ψηφοφορία, το δουλεύει πολύ γενικώς, και εκτός γηπέδου. Στον ελεύθερο χρόνο διαβάζει πολύ και τελευταία έχει πέσει με τα μούτρα σε βιβλία αθλητικής ψυχολογίας.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ… ΙΔΙΑ

Το όνομα του σίγουρα το έχετε ξανακούσει. Πρόκειται για τον Οσάμα Ρασίντ, έναν 28χρονο Ολλανδό χαφ, ιρακινής καταγωγής, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο υποτίθεται ότι “παίζει” για τον ΠΑΟΚ. Ένας Πορτογάλος ατζέντης, που έχει επαφές με μάνατζερ, που έχουν κάνει δουλειές με τον ΠΑΟΚ, προσπαθεί να τον σπρώξει στην Τούμπα, αλλά χωρίς επιτυχία. Ούτε και φέτος θα τα καταφέρει.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Απορρίφθηκε η έφεση, που είχε καταθέσει τον περασμένο μήνα η Ροστόφ κατά της πρωτόδικης απόφασης δικαστηρίου της ρωσικής πόλης, με την οποία υποχρεώνονταν να επιστρέψει ποσό χορηγίας στην εταιρία Αγκροκόμ του Ιβάν Σαββίδη ύψους σχεδόν δύο εκ. ευρώ (154 εκ. ρούβλια). Η συμφωνία είχε συναφθεί το 2015 αλλά στην πορεία αθετήθηκε από την ομάδα της Ροστόφ.

«Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ»

Στον Φερέιρα απευθύνθηκαν Ισπανοί δημοσιογράφοι μετά την απόκτηση, αντί 31 εκ. ευρώ, του Τρινκάο από την Μπαρτσελόνα. «Εχει το πνεύμα του πρωταθλητή. Αλλά αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι η εξυπνάδα του. Καταλαβαίνει με τη μία τι ζητάει ο προπονητής απ’ αυτόν» σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για τον 20χρονο επιθετικό, τον οποίο εκπαίδευσε στην Μπράγκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία