Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το αντίο του Πασχαλάκη

Δημοφιλή

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα να αποχαιρετά τους πάντες μέσω αναρτήσεων του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο διεθνής κίπερ έγραψε μερικά λόγια ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

2017-2022 Μια πενταετία έκλεισε με όμορφα συναισθήματα ,αποχωρώ από την ομάδα που πήρα και έδωσα χαρά ,θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους συμπαίχτες μου έναν προς ένα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα ,τον κύριο Λουτσέσκου ,τους προπονητές τερματοφυλάκων που είμασταν από το πρωί έως το βράδυ μαζί ,τους αφανείς ήρωες της ομάδας ( φροντιστές ,γυμναστές ,φυσιοθεραπευτές ) ,τον κόσμο που σε δύσκολες εποχές είναι δίπλα στην ομάδα ,τον κυριο Σαββιδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ,και τέλος την οικογένεια μου. Ευχαριστώ!

Δείτε το ποστ:

Επίσης, με νέα του ανάρτηση αναφέρθηκε στον προπονητή τερματοφυλάκων, Ζοσέ Μορέιρα, αλλά και στο υπόλοιπο γκρουπ πορτιέρο του ΠΑΟΚ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία