Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το αντάμωμα Μαρινάκη-Μελισσανίδη

Δημοφιλή

Μικρός, πολύ μικρός ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως και της νυχτερινής διασκέδασης στο λεγόμενο «Athens by night».

Κάτι που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν προ ημερών οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης. Όχι πως δεν το γνώριζαν, έχοντας αμφότεροι πλούσιες παραστάσεις στις νυχτερινές εξορμήσεις, αλλά απλά στην προκειμένη περίπτωση το εμπέδωσαν ακόμα καλύτερα.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Διότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, έτυχε να συνυπάρξουν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, την ίδια βραδιά σε μία από τις τελευταίες τσάρκες τους στο «Athens by night».

Σε διαφορετικές παρέες ασφαλώς και σε μια εντελώς τυχαία κοινή επίσκεψη (για να προλάβουμε τα τυχόν…πονηρά μυαλά) σε γνωστό καλοδιατηρημένο νεοκλασικό στο Κολωνάκι το οποίο φημίζεται για δύο πράγματα. Την καλή ελληνική μουσική και το σπάσιμο των πιάτων!

Και κάτι τέτοια…ανταμώματα, ακόμα κι αν προκύπτουν τυχαία και απ΄το «πουθενά», ασφαλώς και απαρατήρητα δεν περνάνε και αποτελούν σημείο αναφοράς και βγάζουν «γούστα» στο νυχτερινό ρεπορτάζ.

KOYΪΖ: Σε ποια σουπερλιγκάτη ομάδα «μαγειρεύουν» την απόκτηση Κινέζου ποδοσφαιριστή σε καλοκαιρινό φόντο;

*Σε χαμηλές στροφές κινείται ο Λισάντρο Σεμέντο, έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Κι επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, ο 24χρονος εξτρέμ του ΟΦΗ έχει δύο ολοστρόγγυλα…κουλουράκια σε ασίστ και γκολ στις τελευταίες οκτώ συμμετοχές με την κρητική ομάδα. Κάτι που αυτομάτως ρίχνει την μετοχή του στο εγχώριο χρηματιστήριο. Εκτός πάλι κι αν ο επόμενος προορισμός έχει ήδη κλειστεί και κατά συνέπεια, δεν έχουν καμία σημασία όλα αυτά.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ

Η στήλη αποκάλυψε πως ο Χρήστος Δώνης συζητάει μόνος του (και χωρίς τον Έλληνα μάνατζερ του) με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την επέκταση της συνεργασίας τους. Ε μία που κάναμε την σχετική αποκάλυψη και μία που στο…καπάκι κυκλοφόρησε πως εσχάτως ο 25χρονος μέσος μεταπήδησε σε νέα μανατζερική στέγη και συγκεκριμένα στην «Pro Eleven» του Κάρλος Γκονσάλβες.

ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΤΙ

Με τον Ατρόμητο εκτός Κυπέλλου κι έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα της εξάδας και των πλέι οφ, το φάντασμα του Νταμίρ Κάναντι «στοιχειώνει» τον Σάββα Παντελίδη στο Περιστέρι. Το ερώτημα όμως είναι κατά πόσον οι Σπανός και Αγγελόπουλος συμφωνούν πως ο παλιόφιλος Κάναντι θα΄ταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, διότι κάτι συνέλαβαν οι κεραίες μου περί διχογνωμίας.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟ…ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ

Καμία εντύπωση δεν θα πρέπει να προκαλεί το κατ΄ιδίαν ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η στήλη αποκάλυψε πρόσφατα (και πριν από το τετ α τετ των δύο ανδρών) τις σκέψεις του «DPG» σχετικά με το σχέδιο συμπόρευσης με τον «Mr.ΣΚΑΪ».

Κι επειδή τα γραπτά πάντα μένουν, ιδού τι σημειώναμε επί λέξει στο σχετικό ρεπορτάζ: «ακόμα και το σχέδιο της συμπόρευσης με τον Γιάννη Αλαφούζο περνά από το μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το τελευταίο διάστημα. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεν βλέπει αρνητικά την συμμαχία με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και την συνεργασία τους για τη δημιουργία του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, έχοντας συζητήσεις αυτή την περίοδο με δύο εταιρείες. Μία αμερικάνικη και μία από το Ισραήλ».

Αυτά γράφαμε και συν τω χρόνω ήρθε κι…έσκασε η είδηση σχετικά με το ραντεβού των δύο ανδρών, επιβεβαιώνοντας πλήρως ένα ακόμα αποκλειστικό ρεπορτάζ της στήλης. Φρέσκα «κουλούρια» όμως, φωνάζει κάθε πρωί ο κουλουράς. Γι΄αυτό και εμείς θα πάμε το ρεπορτάζ ένα βήμα πιο μπροστά. Ο Αλαφούζος δεν…ψήνεται στην προοπτική της συμπόρευσης με τον Γιαννακόπουλο – junior. Για τους δικούς του λόγους. Κι αν μπει στη διαδικασία να σκεφτεί την συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, θα το κάνει μονάχα αν ο τελευταίος γίνει ισότιμος…συμπαίκτης (50-50) στην ΠΑΕ και δεν περιοριστεί ο ρόλος του αποκλειστικά και μόνο στο πρόζτεκτ του νέου γηπέδου. Α και κάτι ακόμα: ο Αλαφούζος μιλάει κι αυτός με την Κυβέρνηση σχετικά με το γηπεδικό. Και έριξε μάλιστα μεταξύ άλλων και την ιδέα για την ανάπλαση της Λεωφόρου. Συν τοις άλλοις, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά να στηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα για μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, έχοντας ξεχάσει και ο ίδιος πότε συνέβη κάτι τέτοιο για τελευταία φορά.

*Στην πιάτσα και παρά τις εκατέρωθεν διαψεύσεις, υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει πως ο Φραν Βέλεθ έχει ήδη υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Για να δούμε…

*Ισχύει πως στην πολωνική ομάδα (Τερμάλιτσα) με την οποία άνοιξε κανάλι ο Κλάους Αθανασιάδης, μεταγραφικό κουμάντο κάνει ένας…παλιόφιλος. Τι να λέει άραγε επ΄αυτού ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ;

ΤΟ…ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Τι παιχνίδια σκαρώνει το ποδόσφαιρο. Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Πανιώνιος «άδειασε» τον Άκη Μάντζιο και του τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια μόλις την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, για να φέρει στην θέση του τον Νίκκι Παπαβασιλείου. Εσχάτως, ο τελευταίος «άδειασε» την ομάδα της Νέας Σμύρνης και την έκανε με…ελαφρά πηδηματάκια για την Αίγυπτο και την Γουάντα Ντέγκλα, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Ζαμάνη, τον Δάρα και τα άλλα παιδιά.

*Θυμάστε τι γράφαμε την περασμένη εβδομάδα; «Ένα διπλό διαζύγιο που θα βγάλει…γούστα όταν επισημοποιηθεί, αλίευσε η στήλη από την πιάτσα των ατζέντηδων. Κι όταν λέμε «διπλό», εννοούμε πως συγκεκριμένος Έλληνας agent δεν συνεργάζεται πλέον με δύο παίκτες, εκ των οποίων ο ένας κυκλοφορούσε στη βιτρίνα του, ενώ κι δύο έχουν όνομα βαρύ σαν ιστορία». Για να πάμε το ρεπορτάζ ένα βήμα πιο μπροστά, εκτός από τον Χρήστο Δώνη και ο μέχρι πρότινος «ομόσταβλος» κι αδερφός του Τάσος Δώνης ετοιμάζεται να πετάξει σε νέα μανατζερική…κανάρα.

ΔΕΛΛΑΣ

Εκτός από το οικονομικό, υπήρξε κι άλλος λόγος για το άκυρο του Τραϊανού Δέλλα στην Γουάντα Ντέγκλα. Την ομάδα την οποία έπειτα από το «όχι» του «Κολοσσού», ανέλαβε ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Η Αίγυπτος παρά πέφτει μακριά κι αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε σε πρόσωπο που επηρεάζει τις αποφάσεις του «Τράι».

ΜΠΕΟΣ

Τι ήταν να βγουν στον Βόλο και να ανακοινώσουν πως βρίσκονται σε συζητήσει για την πώληση της θεσσαλικής ΠΑΕ; Το συγκεκριμένο πωλητήριο άνοιξε την…όρεξη πολλών. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ενδιαφερόμενοι – έκπληξη. Να΄χει άραγε κάτι υπόψιν του ο Αχιλλέας;

ΑΕΚ

Η αλήθεια είναι πως ο Μάσιμο Καρέρα έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες στην ΑΕΚ. Τόσο με τη δουλειά του, όσο και με την προσωπικότητα του. Και στην Ένωση, μάλλον θα ήθελαν να μην υπάρχει αυτός ο…αστερίσκος του καλοκαιριού, σύμφωνα με τον οποίο οι δύο πλευρές θα κουβεντιάσουν εκ νέου για την προοπτική της κοινής πορείας τους και την επόμενη σεζόν. Κι ας κυκλοφορεί ο Βλάνταν (βλ.Μιλόγεβιτς) ελεύθερος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πολύ καλή σχέση διατηρεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός φορ φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήρθε…κοντά με τον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής ΠΑΕ. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να συνδέονται με δυνατή φιλία. By the way, στη μανατζερική πιάτσα κυκλοφόρησε πως το προσεχές καλοκαίρι ο νυν φορ του Άρη θα μπορούσε να παίξει για το αγγλικό «αδερφάκι» (Νότιγχαμ) των Πειραιωτών; Να το πιστέψουμε;

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το πόδι κολλημένο στο μεταγραφικό γκάζι πορεύεται ο Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό. Κι ας μην βγαίνουν προς τα έξω οι κινήσεις του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτοί που ξέρουν μάλιστα τον τρόπο που κινείται ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», έχουν να λένε πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν θα΄χει…καθαρίσει με όλες τις μεταγραφές και θα είναι κομπλέ το ρόστερ!

ΟΦΗ

Η διαφαινόμενη είσοδος του ΟΦΗ στην εξάδα των πλέι οφ, προσφέρει στον Γιώργο Σίμο τους πόντους που του έλειπαν ούτως ώστε να ισχυροποιηθεί η προοπτική της παραμονής του στον πάγκο της κρητικής ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Κι αυτό, ανεξάρτητα από το αν τα κοπέλια θα καταφέρουν ή όχι να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σίμος και του χρόνου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φίτεσε: Εξοντωτική ποινή και υποβιβασμός!

Τίτλους... τέλους στην προσπάθεια της Φίτεσε να γλιτώσει έναν ατιμωτικό υποβιβασμό, τον πρώτο της μετά από 35 χρόνια σερί...

Στην ίδια κατηγορία