Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Το αίτημα της Cosmote για τον τελικό

Δημοφιλή

Τη μετάθεση του τελικού του Κυπέλλου από τις 20:00 για τις 22:00 το βράδυ της 21ης Μαΐου λόγω… Euroleague ζήτησε η Cosmote TV, με την ΕΠΟ όμως να αποκλείει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Εδώ και τρεις μέρες η Cosmote TV ζήτησε με επίσημο έγγραφό της προς την Ομοσπονδία να μετατεθεί κατά δύο ώρες ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Αντί στις 20:00 της 21ης Μαΐου που είναι προγραμματισμένο, να διεξαχθεί στις 22:00.

Οι λόγοι της συγκεκριμένης κίνησης ήταν τηλεοπτικοί, μιας και την ίδια ώρα με τον τελικό Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος και ο τελικός της Euroleague, όπου ενδέχεται να συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ πάντως απάντησε αρνητικά, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο αλλαγής ώρας. Για την Ομοσπονδία δεν τίθεται κανένα απολύτως ζήτημα παρά τις πιέσεις που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες για το συγκεκριμένο θέμα από την Cosmote.

Από την Ομοσπονδία τονίζουν σε απόλυτο τόνο πως η ώρα του τελικού θα είναι στις 20:00, έχοντας ήδη στείλει άλλωστε και προσκλήσεις σε επισήμους που αναγράφουν τη συγκεκριμένη ώρα για τον αγώνα.

Τελευταία νέα

Τα σχέδια του προπονητή της Γκρόνινγκεν

Mε δύο διαφορετικές ενδεκάδες-μία σε κάθε ημίχρονο-πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής της Γκρόνινγκεν, Φρανκ Βόρμουτ. «Κατά τη...

Στην ίδια κατηγορία