Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα είναι σε μεγάλο βαθμό διαμορφωμένο με την έναρξη της προετοιμασίας. Κάποιες θετικές απαντήσεις είχαν ήδη δοθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, οι πρώτες ανακοινώσεις έγιναν και η κατάσταση αρχίζει να ξεκαθαρίζει: Ο Λοβ ανανέωσε, απομένει ο Γκρίφιν. Ο Τολιόπουλος είναι μια ποιοτική προσθήκη στην περιφέρεια που δίνει σκορ και δημιουργία. Εάν φέρει κοινοτικό διαβατήριο ο Μήτρου Λονγκ, τότε θα παραμείνει κι αυτός.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση επίσης στο Μπο Μπιτς, περίπου στα λεφτά που έπαιρνε και πέρσι.

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε δεν αποκτήθηκε για βασικός ψηλός. Θα είναι ο “μπακ απ” του βασικού ψηλού ο οποίος θα είναι επίσης ξένος. Εκεί παραλίγο να είχαμε μια θετική εξέλιξη με μια περίπτωση ενός καλού Αμερικανού σέντερ.

Ο ΠΑΟΚ κατά τα φαινόμενα δεν θα επιμείνει για τον Κακλαμανάκη ο οποίος ζήτησε (και φυσικά ήταν δικαίωμά του) αρκετά περισσότερα από όσα λάμβανε την περσινή σεζόν. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα Τσαλμπούρη τον οποίο ο Λυκογιάννης θέλει υπό νορμάλ όμως συνθήκες.

Δεν θα επεκταθούμε στο θέμα Μαργαρίτη γιατί είναι μια ειδική ξεχωριστή περίπτωση… Το μόνο σίγουρο, είναι πως έχει και θα έχει για πάντα τον απεριόριστο σεβασμό μας, όπως και τον σεβασμό του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ!

Ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε αρκετά ο Άρης Λυκογιάννης, ζητώντας πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (έπαιξε στον Δικέφαλο από το 2003 ως το 2007) ήταν συμπαίκτες του Ογκμπέιντε στην ΑΕΚ Λάρνακας και μετέφερε χρήσιμα στοιχεία για τον νέο «ψηλό» του ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Από τους Έλληνες που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ φέτος ήταν κι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Με λιγότερο από 50.000 ευρώ. Η απόφαση ανήκει στον Λυκογιάννη που κάνει το σχετικό παζλ. Σε πρώτη φάση δεν έδειξε να …βιάζεται. Τον καίει το θέμα του βασικού ξένου ψηλού όπου o ΠΑΟΚ «παίζει» σε 2-3 ταμπλό.

* Εδώ και πολλούς μήνες είχαμε γράψει σχετικά με τον υιό Στογιάκοβιτς και την προοπτική να παίξει για τον ΠΑΟΚ (στο εφηβικό τμήμα). Την περασμένη εβδομάδα ο 17χρονος Αντρέι βρέθηκε στο παλατάκι και προπονήθηκε με το εφηβικό του Δικεφάλου υπό τις οδηγίες του κόουτς Νίκου Τζώρα και του Δημήτρη Σταυρόπουλου (είναι ο γιος του Νίκου Σταυρόπουλου) ο οποίος εργάζεται ως προπονητής σε παιδικό και εφηβικό τμήμα.

*Βρέθηκαν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη δυο μπασκετικοί μάνατζερ. Οι Νίκος Λώτσος και Μάριος Ολύμπιος που πλέον συνεργάζονται. Ήρθαν για ένα παιδί που έβγαλε ο Χατζηβρέττας από την Ακαδημία του, την ΔΕΚΑ. Είναι 16 ετών, λέγεται Σαμαντούροβ και όλοι λένε πως είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα!

*Για δυο προτάσεις μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Αρβανίτης του Άρη. Είχαμε γράψει ποιες είναι αυτές: Η μια από τα Σκόπια με τον Λάζαρο Λέσιτς ο οποίος μάλιστα απόρησε όταν του είπαν πως θα έπρεπε, αυτοί που εκπροσωπεί να καταθέσουν 250.000 ευρώ σε ένδειξη καλής θέλησης! Η άλλη είναι εταιρεία επίσης του εξωτερικού την οποία γνωρίζει κι ο Καρυπίδης (της ΠΑΕ), αλλά και ο Αυγενάκης (ο υπουργός)!!!

ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΠΡΙΦΤΗ

Με πολύ λιγότερα λεφτά έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Πρίφτης από αυτά που θα έπαιρνε στην Ούνικς Καζάν. Μετά από 4 χρόνια, όμως, στην Ρωσία έκρινε πως έπρεπε να γυρίσει σελίδα. Η περσινή σεζόν (του κορονοϊού) ήταν μια μεγάλη δοκιμασία για όσους εργάζονταν εκτός Ελλάδας. Οι “πράσινοι” δίνουν  για προπονητή περίπου 250.000 ευρώ. Στο Καζάν την επόμενη χρονιά θα έπαιρνε περίπου 450.000 δολάρια. Εξαιρετικά πιθανό είναι να έχει στο πλευρό του ως βοηθό και στον Παναθηναϊκό τον Βασίλη Σίμτσακ. Ίσως όμως να μείνει στο τιμ κι ο Κώστας Χαραλαμπίδης που είναι συμπάθεια του Διαμαντίδη.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΪ ΑΟΥΤ

Ο Στέφανος Δέδας έχει βαλθεί να αποδείξει (έστω και σε αυτήν  προβληματική ΑΕΚ), πώς μπορεί να στήσει μια καλή ομάδα με λίγα χρήματα.  Αυτή του η σιγουριά πηγάζει κυρίως από το γεγονός πως θεωρεί ότι γνωρίζει την αμερικανική αγορά παικτών καλύτερα από άλλους προπονητές. Το συμβόλαιο που του πρόσφερε η ΑΕΚ  ήταν περίπου στα λεφτά που του έδινε η Χάποελ Χολόν. Ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένεια μετά τα όσα βίωσε φέτος στο Ισραήλ με τις επιθέσεις της Χαμάς. Μάλιστα, πλήρωσε από την τσέπη του κι ένα μπάι άουτ ύψους περίπου 25.000 ευρώ που είχε το συμβόλαιο με την Χάποελ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπαίνει στη μάχη της ανόδου ο ΠΑΟΚ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal...

Στην ίδια κατηγορία