Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το άδοξο φινάλε του Κεντζιόρα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο στην απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα, ως μία αξιόπιστη και έμπειρη λύση για την άμυνα, ωστόσο η παρουσία του στην Τούμπα δε συνοδεύτηκε από σπουδαία επιτυχία και σίγουρα όχι από μεγάλη δόση τύχης.

Ο Πολωνός μπακ πρόλαβε να αγωνιστεί σε τέσσερις αναμετρήσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα και να πετύχει ένα γκολ, πριν υποστεί θλάση β’ βαθμού και μείνει ουσιαστικά εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου για την επιστροφή του Κεντζιόρα κάνει λόγο για 4-6 βδομάδες, κάτι που εκ των πραγμάτων τον καθιστά μη διαθέσιμο για όλη τη συνέχεια των Play Off που ολοκληρώνοντας στις 14 Μαΐου.

Με δεδομένο ότι ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή από την Ντινάμο Κιέβου έχει διάρκειας μόλις ένα 6μηνο – χωρίς κάποια οψιόν – οι εξελίξεις συνεπάγονται με ένα πρόωρο και άδοξο τέλος της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Μοναδικό… παραθυράκι αποτελεί η υποχρέωση του Δικεφάλου με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί στις 28 Μαΐου και στον οποίον θεωρητικά ο Πολωνός ίσως υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.


Τελευταία νέα

Ο Αλαφούζος μίλησε για τη διαιτησία του αγώνα στη… Λαμία

Εκεί που δεν τον «σπέρνεις»… «φύτρωσε» ο Γιάννης Αλαφούζος, που σχολίασε τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο ματς της Λαμίας...

Στην ίδια κατηγορία