Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το 24ωρο του Γιαννούλη στο σπίτι

Δημοφιλή

Ο πλανήτης ζει στον αστερισμό του κορονοϊού, βιώνει μια τεράστια εκατόμβη, το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός γενικότερα, έχουν κατεβάσει «ρολά», προφανώς δεν μπορούμε να μιλάμε για μπάλα, εδώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν κατόρθωσαν να επιζήσουν της πανδημίας και μεταφέρθηκαν για του χρόνου.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά οι ποδοσφαιριστές περνάνε τις ώρες και τις μέρες του εγκλεισμού μακριά από τα γήπεδα, απαγορεύεται κάθε είδους συγχρωτισμός εντός των αποδυτηρίων και των προπονητικών κέντρων, μαίνεται κανονικά η μάχη με τον ιό.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης άφησε τη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε, όπως και ο αδερφός του ο Κώστας, στην Κατερίνη για να είναι όλοι μαζί. «Αυτό που ζούμε μοιάζει απίστευτο, το συζητάμε μεταξύ μας και δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε», λέει ο Κατερινιώτης άσος του ΠΑΟΚ. Μια κουβέντα είναι αυτή, αλλά είναι στο χέρι μας να μην γίνουν όλα πολύ χειρότερα και να μην καταντήσουμε σαν τους δόλιους τους Ιταλούς και τους Ισπανούς…

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Αρχίζει να προσαρμόζεται, όπως λέει, στις απαιτήσεις της καραντίνας, έχει και την εξήγηση για την εικόνα δεκάδων ηλικιωμένων, εντός κι εκτός των σουπερμάρκετ. «Οι νέοι μοιάζουν να είναι πιο συνειδητοποιημένοι απέναντι στον κίνδυνο, βρίσκουν περισσότερους τρόπους για να περάσουν την ώρα τους μέσα στο σπίτι, οι ηλικιωμένοι έχουν μάθει σ’ έναν εντελώς άλλον τρόπο ζωής».

Μέχρι την απαγόρευση των μετακινήσεων, πήγαινε καθημερινά στο γήπεδο της Κατερίνης. «Τώρα θα πρέπει να το κάνω μετά από σχετική άδεια και με μεγαλύτερη προσοχή», επισημαίνει απόλυτα συνειδητοποιημένος απέναντι στα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης. «Βλέπαμε τις εικόνες από το Μιλάνο, τη Βενετία, το Μπέργκαμο, παντού ερημιά και δε θέλαμε να το πιστέψουμε, ας μη το ζήσουμε και εδώ όλο αυτό».

ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει ώστε να έχει τον πλήρη έλεγχο των ποδοσφαιριστών και αυτό το διάστημα της πλήρους αποχής από κάθε ομαδική δραστηριότητα. Χάρη στα σύγχρονα μέσα οι «ασπρόμαυροι» ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ποια κατάσταση είναι ο κάθε παίκτης. «Η ομάδα οφείλει να σε στηρίξει αυτές τις δύσκολες ώρες, είναι κάτι που το χρειάζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής. Ευτυχώς στον ΠΑΟΚ δεν μας λείπει τίποτα. Επικοινωνούμε όποτε θέλουμε με τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές, με τους ανθρώπους του τιμ, όλοι είναι δίπλα μας», τονίζει ο Γιαννούλης που έχει προσαρμόσει το 24ωρο του στις απαιτήσεις της καραντίνας.

«Θα ξυπνήσω, θα φάω πρωϊνό και θα κάνω το πρώτο σετ της ατομικής προπόνησης, πάντα σε συνεννόηση με τους γυμναστές. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσω με τους συμπαίκτες μου, θα δω μια σειρά ή κάτι άλλο στην τηλεόραση, το μεσημέρι λίγος ύπνος και το απόγευμα κάποιες ασκήσεις με το ποδήλατο».

«ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ;»

Όσο για το μέλλον; Τα μελλούμενα δεν είναι ευοίωνα. Όλοι ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να επανέλθεις, να μπεις να παίξεις από τη μια μέρα στην άλλη. Αν ποτέ ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα όλες οι ομάδες θα χρειαστούν πολλές μέρες προετοιμασίας», εξηγεί.

Ο Δημήτρης περνάει τα βράδια του μαζί με την οικογένεια. Λίγη κουβεντούλα, δραστηριότητες με κεντρικό πρόσωπο την μόλις 1 έτους κορούλα του αδερφού του και στο τέλος λίγο διάβασμα ή κάποιο βιντεοπαιχνίδι. Αν νομίζεται ότι είναι «φαν» του FIFA 2020, όπως οι κολλητοί του Πέλκας και Λημνιός, κάνετε λάθος…

Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΦΕΡΕΪΡΑ

Οι προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες έχουν σταματήσει και για τουλάχιστον άλλες 15 μέρες δεν θα υπάρχει καμία ομαδική δραστηριότητα. «Όταν ακόμη είχαμε προπονήσεις και περιμέναμε τις αποφάσεις ήρθε ο κ. Φερέιρα και μας είπε να σταματήσουμε από μόνοι και να πάμε στα σπίτια μας», θυμάται ο Δημήτρης Γιαννούλης. «Αν και θα μπορούσε ως προπονητής να βάλει πρώτα το ποδόσφαιρο στις επιλογές του εκείνος κοίταξε πρώτα απ’ όλα τις ζωές μας».

Η «ΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Το «λοκ άουτ» θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό όλες τις ομάδες του κόσμου. «Μοιάζουμε ανήμποροι να κάνουμε κάτι, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Στον ΠΑΟΚ, ευτυχώς υπάρχει η “ασφάλεια” που λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Έχει αποδείξει ποιος είναι, τι έχει προσφέρει και στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία