Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Της κάνει πλάκα!

Δημοφιλή

Τι κι αν έπαιξε με μισή ομάδα; Τι κι αν δεν είχαν συμπληρωθεί καν τρία 24ωρα από τη ρεβάνς με τη Γάνδη; Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε και πάλι το νόμο του στο Ολυμπιακό στάδιο νικώντας 1-0 την ΑΕΚ χάρη στο γκολ του Τσόλακ. Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν πλέον έντεκα σερί ματς αήττητοι σε εκτός έδρας παιχνίδια (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) κόντρα στην ΑΕΚ.

O Λουτσέσκου είχε γεμάτο απουσιολόγιο, αφού, για μια σειρά από λόγους, δεν είχε στη διάθεσή του τους Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μιχάι, Σβαμπ και Αουγκούστο. Και σαν μην έφθαναν όλα αυτά, ο Σάστρε, που προοριζόταν για τη βασική ενδεκάδα, ανέβασε ξαφνικά πυρετό, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το ΟΑΚΑ και έτσι ο Λύρατζης βρέθηκε στο αρχικό σχήμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες των δύο ομάδων αναλώθηκαν σε δυνατές μονομαχίες, χωρίς να προκύψουν σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει το δρόμο προς την εστία του Στάνκοβιτς χάρη στο γκολ του Τσόλακ, που αξιοποίησε την ασίστ του Μιτρίτσα. Στο 64΄ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» ένα δεύτερο γκολ, όταν ο Τσιγγάρας δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Στάνκοβιτς, που έδιωξε σε κόρνερ.

AEK: Στάνκοβιτς, Μισελέν (84΄ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Κριχόβιακ, Χατζησαφί (71΄ Σιμάνσκι), Αμραμπάτ, Μάνταλος (56΄ Γκαρσία), Τσούμπερ (84΄ Ανσαριφάρντ), Αραούχο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Ζαμπά (75΄ Τέιλορ), Μιτρίτσα (67΄ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (85΄ Ακπομ).

Προηγούμενο άρθροΣκληρή ήττα για ΠΑΟΚ Β
Επόμενο άρθροΔιαφορά επιπέδου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία