Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tίποτα δεν τους σταματά!

Δημοφιλή

Η Κ-19 του ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο νίκησε με 4-0, έφθασε τους 31 βαθμούς σε έντεκα παιχνίδια και, πλέον, θέλει μία νίκη στα δύο τελευταία ματς με Αρη (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός), προκειμένου να κατακτήσει το τέταρτο σερί πρωτάθλημα στους νέους.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά ήταν και πάλι ο Κούτσιας. Ο 17χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 13΄ και εννέα λεπτά αργότερα το διπλασίασε. Επτά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Γιαξής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 87΄ ο Κούτσιας «ξαναχτύπησε» για το τελικό 4-0.

Να σημειωθεί ότι ο Κούτσιας μετράει ήδη οχτώ γκολ στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές του με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά, ο οποίος έχει ακόμη ένα δυνατό «όπλο» στη διάθεση του. Και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της Κ-19, αφήνοντας δεύτερο τον Γκορτεζιάνι, που μετράει επτά γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χάνει Κβαρατσχέλια λόγω… Ελλάδας η Νάπολι

Χωρίς τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θα υποδεχθεί η Νάπολι την Αταλάντα αύριο (30/3-14:30), σε ματς της 30ης αγωνιστικής στη Serie...

Στην ίδια κατηγορία