Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Τίποτα δεν είναι απίθανο για τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Αποτελεί μέλος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι, για να θωρακίσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Η ταλαντούχα τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Αθηνά Καπρινιώτη μιλά στη FORZA για τις πρώτες τις εντυπώσεις από την ομάδα, τα μεγάλα όνειρα της αλλά και την ενασχόληση της με το… ποδόσφαιρο!

Πως προέκυψε ο ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους, και αυτός είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Όταν σου κάνε πρόταση ένας τόσο μεγάλος σύλλογος είναι μια πολύ μεγάλη τιμή. Για εμένα ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός αυτό και η επιλογή μου ήταν εύκολη μετά από αυτή την πρόταση».

Τι έχεις αποκομίσει από αυτό το πρώτο διάστημα στην ομάδα;

«Ερχόμενη στην ομάδα έχω συναντήσει ένα φανταστικό κλίμα τόσο στις παίκτριες, όσο και στον προπονητή και το επιτελείο του. Ούσα η πιο μικρή της ομάδας, και ερχόμενη από την Πυλαία δεν ήξερα τι ακριβώς να περιμένω. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενη για τη θερμή υποδοχή που βίωσα και για το γεγονός ότι τα κορίτσια με έκαναν να νιώσω απευθείας μέλος της ομάδας».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;

«Με τον ΠΑΟΚ θέλω σίγουρα να πάρω το νταμπλ, αυτός είναι φέτος ο στόχος μας. Ωστόσο γιατί να μην διεκδικήσουμε και την ευρωπαϊκή διάκριση; Είναι μεγάλος στόχος αλλά νομίζω ότι μπορούμε, έχουμε καλή ομάδα και τίποτα δεν είναι απίθανο».

Ποιες είναι δικές σου φιλοδοξίες και τα όνειρα για το μέλλον;

«Προσωπικά θέλω να δουλέψω μέσα στον ΠΑΟΚ, να κατακτήσω τρόπαια και όλους τους στόχους της ομάδας και κάποια στιγμή στο μέλλον να δοκιμάσω και στο εξωτερικό. Ο ΠΑΟΚ είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, μετά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο πέραν του εξωτερικού».

Τι εμπειρία ήταν για εσένα να βρίσκεσαι στο καμπ της Εθνικής Γυναικών, μόλις στα 18 σου χρόνια;

«Είναι μεγάλη τιμή να φοράς στο στήθος σου το εθνόσημο, αυτό ισχύει για κάθε αθλητή. Ένιωσα μεγάλη τιμή που κλήθηκα στο καμπ της Εθνικής Γυναικών και ήμουν η μικρότερη, σε μια θέση που θέλει μεγάλη εμπειρία. Ήταν τιμή για εμένα και μόνο που βρέθηκα στις προπονήσεις, παρότι δεν βρέθηκα στην τελική αποστολή».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Μπαίνω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μάχη των Πανελληνίων, οπότε η ημέρα μου ξεκινάει κάθε πρωί με διάβασμα. Στη συνέχεια ακολουθεί η προπόνηση, και αυτή είναι η καθημερινή μου ρουτίνα».

Πως σου αρέσει να επενδύεις τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Θα προτιμούσα να βγω μια βόλτα στην παραλία. Αν μείνω στο σπίτι είτε θα ξεκουραστώ, είτε θα δω ξανά κάποιο παιχνίδι μου, για να εστιάσω τα λάθη μου κι αυτά που πρέπει να βελτιώσω».

Θα σε χαρακτήριζες φίλαθλο;

«Είμαι ένας άνθρωπος που παρακολουθεί αρκετά αθλήματα. Προέρχομαι από μια αθλητική οικογένεια, οπότε θα παρακολουθήσω και χάντμπολ και ποδόσφαιρο, και γενικότερα οτιδήποτε έχω την ευκαιρία».

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το χάντμπολ και πότε κατάλαβες ότι θες να το ακολουθήσεις σοβαρά;

«Αρχικά είχα ξεκινήσει από το ποδόσφαιρο, ο πατέρας μου έπαιζε επαγγελματικά οπότε ήταν αυτό το έναυσμα. Ωστόσο στην Κοζάνη δεν υπήρχαν ομάδες κοριτσιών, οπότε έπαιζα με τα αγόρια. Η μητέρα μου ασχολούνταν με το χάντμπολ, οπότε παράλληλα το ακολούθησα κι αυτό, ούσα τερματοφύλακας και στα δύο αθλήματα. Κάποια στιγμή κλήθηκα να επιλέξω και κατέληξα στο χάντμπολ. Είμαι άνθρωπος που αν καταπιαστεί με κάτι δεν θα τα παρατήσει. Μέσα από τη δουλειά είδα ότι είχα διακρίσεις και έτσι μου γεννήθηκε η επιθυμία να ακολουθήσω το άθλημα σε υψηλό επίπεδο».


Τελευταία νέα

Στο Άργος για ακόμα μία νίκη!

Για την 21η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Μαρτίου...

Στην ίδια κατηγορία