Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την είδε… Λουτσέσκου ο Αλέγκρι

Δημοφιλή

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξέφρασε την δυσαρέσκεια του μετά την νέα ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών από την Γιουβέντους και ευχήθηκε «αυτή η ιστορία να τελειώσει».

«Ας αποφασίσουν πού πρέπει να είναι η Γιούβε και ας μας πουν. Είναι βασανιστήριο κι έλλειψη σεβασμού για αυτούς που εργάζονται, τους παίκτες, τους προπονητές. Είναι απίστευτο. Φτάνει», είπε χαρακτηριστικά, ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους, μιλώντας στο «DAZN», λίγο μετά την εκτός έδρας συντριβή με 4-1 από την Εμπολι, για την 36η αγωνιστική της Serie A.

Πλέον, η «γηραιά κυρία», βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης και με διαφορά πέντε βαθμών από την 4η θέση που κατέχει η Μίλαν και ισοδυναμεί με το τελευταίο «εισιτήριο» για το νέο Champions League.

«Στο γήπεδο, η Γιούβε παραμένει δεύτερη και αυτό πρέπει να καταστεί σαφές. Απόψε (σ.σ. εχθές), θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, αλλά οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες», τόνισε ο Αλέγκρι και συμπλήρωσε: «Δεν έχω να κατηγορήσω για κάτι τους παίκτες μου. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν μια εύκολη κατάσταση για αυτούς. Είναι μια ανώμαλη, σουρεαλιστική κατάσταση, αλλά έκαναν το καλύτερο δυνατό. Ενα τέταρτο πριν από τον αγώνα, ήμασταν δεύτεροι στη βαθμολογία και μετά καταλήξαμε με 59 βαθμούς (σ.σ. 7οι). Δέχομαι όλη την κριτική, αλλά είναι άλλο πράγμα να παίζεις ένα ματς ως δεύτερος, με πέντε βαθμούς μπροστά από την Μίλαν που ήταν 5η, και άλλο όταν πρέπει να κερδίσεις, συνεχίζοντας να κυνηγάς. Είναι φυσιολογικό να έχεις καταρρεύσει ψυχικά, πρέπει να ξεκουρασθείς για μια ή δύο ημέρες, διαφορετικά, απέναντι στην Μίλαν (σ.σ. οι δύο ομάδες θα παίξουν την ερχόμενη Κυριακή), θα είναι πιο δύσκολο από ποτέ».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία