Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Τιμή μας που θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο πρόεδρος της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr μίλησε για τις επικείμενες μάχες της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Και τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μια σοβαρή ομάδα. Δυστυχώς, οι κροατικοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν υψηλά εμπόδια λόγω του κακού συντελεστή. Όπως είπε ο προπονητής Τόμιτς, δεν θα αρκεί να παίξουμε στο εκατό τοις εκατό, αλλά όλοι μαζί, από τους οπαδούς μέχρι τη Διοίκηση, πρέπει να δώσουμε επιπλέον κίνητρο και ενέργεια για να αποκλείσουμε έναν τέτοιο αντίπαλο. Είναι τιμή μας που μπορούμε να παίξουμε μαζί τους. Στο τελευταίο στάδιο των προκριματικών παίζουμε με συλλόγους πολύ πιο δυνατούς από εμάς, οικονομικά και αγωνιστικά, σε όλα. Αλλά, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε τον εαυτό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Είμαι πάντα θετικός και πρέπει να στοχεύουμε στις νίκες. Αν θα συμβεί αυτό απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, μένει να το δούμε. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι να κάνουμε όλοι το καλύτερο. Οπότε, αν ο ΠΑΟΚ αποδειχτεί καλύτερος, θα τους δώσουμε συγχαρητήρια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια!

Για την 18η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Πανοράματος, το Σάββατο 20 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία