Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τηλεδιάσκεψη με Ιβάν και Ραζβάν: Τα συμβόλαια που λήγουν, οι μεταγραφικές προτεραιότητες

Δημοφιλή

H πρώτη ευρεία… τηλεδιάσκεψη για τα μεταγραφικά θέματα και οι πρώτες αποφάσεις για την επόμενη σεζόν είναι γεγονός…

Μέσα στη Μ. Εβδομάδα ο Ιβάν Σαββίδης προκάλεσε μία τηλεδιάσκεψη με την παρουσία του Ράζβαν Λουτσέσκου, του Ζοσέ Μπότο και φυσικά του Γιώργου Σαββίδη, που έχει αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ και λίγο καιρό…

Σ΄ αυτή τη σύσκεψη, το ζητούμενο ήταν να ακουστούν οι επιθυμίες του προπονητή για τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν για να δοθούν οι κατευθύνσεις στους επιτελείς να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Κατ΄ αρχάς, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι τρία από τα συμβόλαια που λήγουν με το τέλος της σεζόν δεν θα ανανεωθούν και οι Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Κούρτιτς θα αποτελέσουν παρελθόν για τον ΠΑΟΚ.

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι υποθέσεις των Ολιβέιρα και Ντάντας, τα συμβόλαια των οποίων επίσης ολοκληρώνονται και ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία για ανανέωση, ωστόσο οι υποθέσεις δεν έχουν κλείσει και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Επίσης λήγει και το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και η δική του περίπτωση θα εκτιμηθεί σε συνεργασία με τον Λουτσέσκου και την οικογένεια Σαββίδη.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Μπράντον Τόμας, τον οποίο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει για ένα χρόνο ακόμη, δεν υπάρχει καμιά απόφαση και η απόφαση θα παρθεί αφού γίνουν οι υπόλοιπες κινήσεις. Ότι “κυκλοφορεί” τον τελευταίο καιρό για τον Ισπανό, ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν επίσης συμβόλαια που ισχύουν και για την επόμενη σεζόν, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για τον Μουργκ, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει ομάδα να τον παραχωρήσει καθώς είναι φανερό ότι δεν έχει μέλλον στην Τούμπα, ενώ για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, όλα θα εξαρτηθούν από το αν αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας.

ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες ποδοσφαιριστών, αυτό που θέλει ο Λουτσέσκου είναι να αποκτηθούν παίκτες, που θα έχουν ποιότητα, θα μπορούν να βγάλουν ενέργεια και θα βρίσκονται σε παραγωγικές ηλικίες, έτσι ώστε να γίνει η αντικατάσταση αυτών που θα φύγουν, χωρίς να χαθεί το έργο που έχει γίνει την τελευταία διετία και να προετοιμαστεί ομαλά η ομάδα που θα μπει στην επόμενη σεζόν για να παίξει (και) σε τρία μέτωπα.

“Παραγωγική ηλικία” κατά τον Λουτσέσκου, σημαίνει παίκτες στα 25-28 χρόνια και μάλιστα ως παράδειγμα εμφανίζεται ο Νάρεϊ, με πολλά ένσημα στη Β’ Γερμανίας, καλά νούμερα, αποδεδειγμένη ποιότητα, ενέργεια, κίνητρο και καλή τακτική προσαρμογή, σε ηλικία 28 ετών.

Είναι δεδομένο ότι αυτό είναι το προφίλ των παικτών που θέλει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τις θέσεις, για την ώρα ο ΠΑΟΚ “γκαζώνει” για βρει παίκτες σε δύο θέσεις.

Με δεδομένη την αποχώρηση Κούρτιτς, ο Λουτσέσκου ζήτησε την απόκτηση τουλάχιστο ενός χαφ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, που θα μπορεί να βάζει ένταση στο παιχνίδι, αλλά κι ενός ποδοσφαιριστή, που θα παίζει τόσο πίσω από τον φορ, όσο και στις πτέρυγες, εκεί δηλαδή που μέχρι τώρα είχε Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ ήδη έχει ψάξει την αγορά για τέτοιους παίκτες και ο στόχος είναι να τους βρει μέχρι τις αρχές Ιουνίου και να προχωρήσει.

Στην επαφή Λουτσέσκου – οικογένειας Σαββίδη – Μπότο έπεσαν στο τραπέζι και άλλες θέσεις στις οποίες απαιτείται ενίσχυση, αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν αποφάσεις.

Συμπεριλαμβανομένων του χαφ και του μεσοεπιθετικού, που ήδη αναζητούνται, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει να προσθέσει πέντε παίκτες πρώτης γραμμής στο ρόστερ του…

Από κει και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν από εκτός προγράμματος αποχωρήσεις ή πωλήσεις…

 


Τελευταία νέα

Για ν΄ ανέβει επίπεδο θα πρέπει να επενδύει κι όχι να ξοδεύει

Όταν έγινε η κλήρωση είχα εκφράσει την άποψη ότι όποιος θεωρεί την Μπριζ ομάδα της πλάκας και πιστεύει ότι...

Στην ίδια κατηγορία