Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Τι συμβαίνει με Γκαρσία

Δημοφιλή

Την απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία περιμένει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, στη συνομιλία που είχε μαζί του, του πρότεινε να παραμείνει στον οργανισμό του Δικεφάλου αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Β ομάδας του ΠΑΟΚ που θα δημιουργηθεί για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η πρόταση προβλέπει, την διατήρηση όλων των συνεργατών που είχε ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ την τελευταία περίοδο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει λάβει ακόμα την απόφαση του, ωστόσο είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποδεχτεί την πρόταση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει μια επαφή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου στη συνέχεια να ανακοινώσει την απόφαση του κι εφόσον είναι θετική, να ξεκινήσει η οργάνωση της ομάδας.

Η δημιουργία της ΠΑΟΚ Β δεν θα είναι μια απλή υπόθεση καθώς πρόκειται για μια επαγγελματική ομάδα που θα στηθεί από το μηδέν. Θα απαρτίζεται από παίκτες των τμημάτων υποδομής που θα επιλέξει ο προπονητής, δανεικούς που αγωνίζονταν στο εξωτερικό ή σε άλλες ομάδες εντός Ελλάδας και φυσικά θα στελεχωθεί με νεαρούς που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Τελευταία νέα

Και επίσημα στην Φαμαλικάο ο Μιχάι

Παίκτης της Φαμαλικάο με κάθε επισημότητα είναι ο Ενέα Μιχάι ο οποίος αποτελεί παρελθόν και τυπικά από τον ΠΑΟΚ. Επίσημη...

Στην ίδια κατηγορία