Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι κάνουν σήμερα οι θριαμβευτές του Κυπέλλου των ξυρισμένων κεφαλιών;

Δημοφιλή

Το 1984 ο ΠΑΟΚ κατακτούσε ένα «μάγκικο» κύπελλο που έμεινε στην ιστορία ως «ο τελικός των ξυρισμένων κεφαλιών», κερδίζοντας στον τελικό τον Άρη. Τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές εκείνης της επιτυχίας; Η FORZA έχει την απάντηση:

Γιάννης Πολίτης: Ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του με την προπονητική. Σήμερα είναι συνταξιούχος γυμναστής.

Νίκος Σταυρόπουλος: Είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ. Τα τελευταία χρόνια φέρει την ιδιότητα του Τεχνικού Διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες προπονητές με δεκάδες συνεργασίες και επιτυχίες στο ενεργητικό του. Σήμερα είναι υπεύθυνος του προγράμματος μπάσκετ στα τμήματα της ομάδας του Αετού Φιλύρου.

Χρήστος Κωνσταντινίδης: Είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ υπάλληλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πρόεδρος του συλλόγου βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος. Ο γιος του Θοδωρής αγωνίζεται στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αλέξης Μπακόπουλος: Μετά το τέλος της καριέρας του ασχολήθηκε με την εκπροσώπηση παικτών (υπήρξε συνεργάτης του Άρη Λυχναρά) ενώ για ένα μικρό διάστημα εργάσθηκε και στη Χ.Α.Ν.Θ. Είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

Θωμάς Πολυχρονάκος: Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη είναι πετυχημένος φυσιοθεραπευτής.

Μιχάλης Αγγελίδης: Είναι ο γιος του εμβληματικού κόουτς του ΠΑΟΚ Ορέστη Αγγελίδη. Εδώ και πολλά χρόνια ζει και εργάζεται(ως προπονητής σε high school) στην Αμερική. Η σύζυγος του είναι στέλεχος της Amazon.

Μάνθος Κατσούλης: Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Σήμερα είναι κάτοικος της Βασιλείας στην Ελβετία. Η σύζυγος του εργάζεται σε εταιρεία αεροναυπηγικής.

Παναγιώτης Φασσούλας: Υπήρξε βουλευτής στη συνέχεια Δήμαρχος Πειραιά. Συνεργάσθηκε με την ΕΟΚ ως σύμβουλος και σήμερα διεκδικεί την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ζαχαρίας Κατσούλης: Μετά το τέλος της καριέρας του ασχολήθηκε με την επιστήμη του (είναι δικηγόρος), ενώ σήμερα είναι επιχειρηματίας.

Ο προπονητής εκείνης της ομάδας, Φαίδων Ματθαίου έφυγε από την ζωή στις 17 Σεπτεμβρίου του 2011.

ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ;

Πριν από την πανδημία σας είχαμε αποκαλύψει μια κίνηση που είχε γίνει από πλευράς ΠΑΟΚ με στόχο την επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη. Η Ομπραντόιρο παρότι είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στην ACB δεν ήθελε να τον δώσει και αξίωσε αποζημίωση. Το θέμα έμεινε εκεί.

*Το συμβόλαιο του έμπειρου φόργουορντ πλέον έληξε με την ισπανική ομάδα. Ο «πόντιος» στα 36 του θα ήθελε ενδεχομένως να του δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψει για 4η φορά και να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας ανοικτός. Τίποτα άλλο…

*Ασκείται ένα είδος πίεσης από κάποιες πλευρές στον Βασιλακόπουλο σχετικά με τα οικονομικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Δεν ξέρουμε εάν κάποιοι έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένα πράγματα, στοιχεία  κι αν αυτά χρησιμοποιηθούν ενόψει εκλογών. Θα φανεί…

ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΟΥΤΣ

Τι θα γίνει με το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ; Είναι ερώτημα που δεν πολυκαίει τον οργανισμό αυτή την στιγμή. Προέχουν άλλα πράγματα. Με τα δεδομένα πάντως που υπάρχουν αυτή την στιγμή το κασέ του επόμενου κόουτς δεν θα ξεπερνάει τις 30-40.000 ευρώ(μάξιμουμ) ετησίως.

* «Έχω κι εγώ την ανάγκη να προσφέρω», είπε ο Παναγιώτης Φασούλας σε συνέντευξη του αναφερόμενος στην απόφαση του να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές. «Ναι, ήμουν έμμισθος σύμβουλος της ΕΟΚ, όχι υπάλληλος»(!) είπε επίσης.

* Αναφέρθηκε στην ανάγκη ενεργοποίησης κι άλλων βετεράνων αθλητών, μίλησε για εκσυγχρονισμό, για μάρκετινγκ για νέο μοντέλο διοίκησης, νέα ΚΕΔ… Επί σειρά ετών βέβαια σιωπούσε. Δεν μάθαμε ποτέ την γνώμη του για την κόντρα του προέδρου με τον Γκάλη, με τον Γιαννάκη, με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Παρήγγειλε  λέει μια έκθεση από τους συνεργάτες του (γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, ιατρικό τιμ), στην ΤΣΣΚΑ ο Δημήτρης Ιτούδης. Τους ζήτησε να του πουν και να του τεκμηριώσουν το διάστημα που θα χρειαστεί προκειμένου οι παίκτες του να είναι σε κατάσταση να μπουν ξανά σε ρυθμούς αγώνων. «Θα χρειαστούν μια προετοιμασία τουλάχιστον τριών εβδομάδων», ήταν η απάντηση. Ανάλογα πορίσματα έχουν καταθέσει και αμερικανοί για το ΝΒΑ. Σημειώστε επίσης πως δεν διαθέτουν όλοι οι παίκτες αυλές με μπασκέτες. «Έχω να παίξω μπάσκετ 2 εβδομάδες», είπε ο Αντετοκούνμπο! Θα πάρει χρόνο λοιπόν μια πιθανή επανέναρξη πρωταθλημάτων.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός θα έριχνε στο τραπέζι πρόταση 4,5 εκ. ευρώ για 2 χρόνια για τον Κώστα Σλούκα διαψεύδεται κατηγορηματικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να δοθούν αυτά τα λεφτά. Μεγάλες μειώσεις αναμένονται και στα υπάρχοντα συμβόλαια των ομάδων της Ευρωλίγκα. Μάλιστα το πιο «βαρύ» είναι αυτό του Νικ Καλάθη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία