Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι ισχύει με Αμανατίδη

Δημοφιλή

Όπως αποκάλυψε η FORZA στο φύλλο του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αμανατίδη, για να προστεθεί κι αυτός στο τεχνικό τιμ της ομάδας…

Ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν βοηθός προπονητής στη Σεντ Γκάλεν είναι ο άνθρωπος που επέλεξε ο Ρέμπε, για ευνόητους λόγους.

Είναι άνθρωπος, που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, καθώς έπαιξε χρόνια στην Εθνική και για λίγους μήνες το 2016 δούλεψε και στον Ηρακλή (ως προπονητής της Κ20 και υπηρεσιακός προπονητής), έχει ανατραφεί ποδοσφαιρικά στη Γερμανία (στην οποία βρέθηκε σε ηλικία 9 ετών, όταν η οικογένειά του έφυγε από την Κοζάνη) και έχει δίπλωμα προπονητή UEFA A.

Ο Αμανατίδης δεν θα είναι απλά ένας βοηθός του Φερέιρα. Θα ενταχθεί στο υπάρχον τιμ και εκτός των άλλων θα αναλάβει την προπόνηση των παικτών που δεν παίζουν πολύ ή είναι εκτός αποστολής. Είναι ένα δείγμα αυτό, του νέου “οργανογράμματος” και πόσο σημασία στις λεπτομέρειες δινει ο Ρέμπε.

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, τελειώνει το ελβετικό πρωτάθλημα, καθώς διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, και ο Γιάννης Αμανατίδης είναι ελεύθερος από την Τρίτη να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/1, 18:00) στο Παλατάκι τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 1η αγωνιστική των Play Out...

Στην ίδια κατηγορία