Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τη γλίτωσε ο Ολυμπιακός

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες, κυρίως, στο α΄ μέρος, κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν σκόραρε, όμως, κι έμεινε στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκρηκτικό α΄ 20λεπτο, χωρίς, όμως, να βρουν το γκολ. Μόλις στο 1΄ ο Νάρεϊ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη, ο οποίος είχε σωτήριες για την εστία του επεμβάσεις στις προσπάθειες των Ζίβκοβιτς (2΄), Κωνσταντέλια (6΄) και Κουλιεράκη (17΄). Ο Ολυμπιακός φάνηκε επιθετικά στο 23΄, όταν το σουτ του Χάμες Ροντρίγκες σταμάτησε στα δοκάρια του Κοτάρσκι, ενώ λίγο πριν τη λήξη του α΄ μέρους το σουτ του Ολιβέιρα έφυγε άουτ.

Χρειάστηκε να φθάσουμε στο 72΄ για την πρώτη μεγάλη φάση στο β΄ μέρος, όταν ο Αουγκούστο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει, χωρίς τελικά ν’ αλλάξει την κατάσταση.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης (70΄ Νέσμπεργκ), Ρ. Σοάρες, Ντάντας (72΄ Σβαμπ), Αουγκούστο, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (90΄ Μπίσεσβαρ) , Ζίβκοβιτς (72΄ Τόμας), Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ (80΄ Ραμόν), Ροντρίγκες (80΄ Σαμασέκου), Μασούρας (61΄ Κανός), Μπακαμπού (75΄ Ελ Αραμπί).

Προηγούμενο άρθροΈκανε βήμα πίσω ο ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΩΣ: PAOK Inside LIVE


Τελευταία νέα

Μελετιάδης και Μασλαρινός μιλούν για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ευριπίδη Μελετιάδη, και του Τεχνικού Συμβούλου, Βασίλη Μασλαρινού, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία