Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι γίνεται με Μάρτινς

Δημοφιλή

Ο Φάμπιο Μάρτινς ήταν και είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τις επαφές να έχουν προχωρήσει…

Ο Ζοσέ Μπότο βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους και με την ευκαιρία ασχολήθηκε με την υπόθεση του 29χρονου συμπατριώτη του μεσοεπιθετικού, που είναι ο παίκτης που έχει επιλέξει ο Ράζβαν Λουτσέσκου και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει γρήγορα τις επιλογές του προκειμένου ο παίκτης ή οι παίκτες που θα αποκτηθούν να τεθούν άμεσα στη διάθεση του προπονητή, ώστε να είναι έτοιμοι να παίξουν από το πρώτο παιχνίδι του Ιανουαρίου, ωστόσο τα πράγματα φάνηκε πως δεν ήταν τόσο εύκολα.

Ο Μάρτινς, που δεν έχει ξαναπαίξει από τις 15/9, όπου έπαιξε για τελευταία φορά στα Εμιράτα, ξεκίνησε βάζοντας την πήχη αρκετά ψηλά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κρατήσουν λίγο περισσότερο οι διαπραγματεύσεις.

Με δεδομένο ότι είναι ελεύθερος, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε με τις απαιτήσεις του να είναι κοντά στο εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, επίπεδα στα οποία δεν ήθελε να φτάσει ο ΠΑΟΚ.

Στις αρχές της εβδομάδας φάνηκε ότι υπήρχε μια σημαντική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο χθες ο Μάρτινς έκανε ένα βήμα, ρίχνοντας τις απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει σύγκλιση για συμβόλαιο πιθανότατα 2,5 χρόνων.

Για τον Μάρτινς ο Λουτσέσκου έδωσε το ΟΚ με δεδομένο ότι μπορεί κατά βάση να παίζει αριστερός εξτρέμ (όπου υπήρχε πρόβλημα πριν προκύψει ο Κωνσταντέλιας), αλλά μπορεί να παίξει και στον άξονα.

Όπως αποκάλυψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μάρτινς μπορεί να είναι ο βασικός στόχος και ο παίκτης με τον οποίο ασχολείται αυτές τις μέρες ο Μπότο, αλλά στη ατζέντα του ΠΑΟΚ υπάρχουν κι άλλες δύο επιλογές.

Πρόκειται για παίκτες μικρότερης ηλικίας, που παίζουν κυρίως στον άξονα, θεωρούνται πολύ καλές περιπτώσεις και έχουν προταθεί με την προοπτική να αποκτηθούν ως δανεικοί με οψιόν αγοράς, καθώς ανήκουν σε ομάδες και είναι ενεργοί.


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία