Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τι έβαλες ρε «Ζίλε»;

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Βόλο με 3-0, είναι πλέον ισόβαθμος του Ολυμπιακού στην 3η θέση (μειώνοντας στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τη 2η ΑΕΚ), αλλά αυτό που θα έχουν να θυμούνται όσοι βρέθηκαν στην Τούμπα είναι το σπάνιας ομορφιάς γκολ, που πέτυχε ο Ζίβκοβιτς με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε δύο φορές με τον Ελ Καντουρί (3΄, 5΄), του ακυρώθηκε γκολ (6΄ Φιλίπε Σοάρες) μέσω VAR, μέχρι τελικά να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 27΄. Ο Κωνσταντέλιας έβγαλε τον Αουγκούστο απέναντι στον Κότνικ, ο τελευταίος ανέτρεψε τον Βραζιλιάνο κι ο Ολιβέιρα ευστόχησε στο πέναλτι. Δεν πέρασαν τρία λεπτά κι η Τούμπα «σηκώθηκε στον αέρα» με το αριστουργηματικό γκολ του Ζίβκοβιτς (γυριστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή), που έκανε το 2-0. Ο Βόλος, που είχε απειλήσει στο 13΄ με τον Ματίγια (ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ), είχε την ευκαιρία στο 43΄ να μειώσει με το πέναλτι του Μπαριέντος (χέρι του Κουλιεράκη-μέσω VAR), αλλά ο αρχηγός των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε εξίσου δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Κι αφού στο 51΄ το θαυμάσιο σουτ του Ζίβκοβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (δύο λεπτά νωρίτερα ο Κότνικ έδιωξε το σουτ του Αουγκούστο), στο 62΄ ο Αουγκούστο έκανε το 3-0 με πέναλτι. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε-μέσω VAR-σε ανατροπή του Κωνσταντέλια. Στο 67΄ ο ΠΑΟΚ απείλησε και πάλι με τον Ζίβκοβιτς, η σέντρα-σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Σάστρε, Αουγκούστο (83΄Ντάντας), Φιλίπε Σοάρες (73΄ Σβαμπ), Ελ Καντουρί (73΄ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (83΄ Κουαλιάτα), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73΄ Τόμας).

Βόλος: Κότνικ, Αλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (87΄ Λυμπεράκης), Μεταξάς, Ματίγια, Π. Φερνάντες (66΄ Νοκάρ), Μπαριέντος (66΄ Μπατόκιο), Ντέλετιτς (78΄ Β. Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (66΄ Κούτσιας).


Τελευταία νέα

Νέος αποκαλυπτικός διάλογος μετά τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους

Σοκάρει η περιγραφή που δίνει ο φίλος της Κυριακής Γρίβας που τη συνόδευε το μοιραίο βράδυ που ο 39χρονος...

Στην ίδια κατηγορία