Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι ετοιμάζουν Σλούκας και Βιεϊρίνια;

Δημοφιλή

Πολύ καλή φιλική σχέση διατηρούν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιερίνια με τον Κώστα Σλούκα. Αρκετά καλοκαίρια τους έχουν δει να γευματίζουν μαζί.

Πρόσφατα μάθαμε πως ο Αντελίνο επικοινώνησε με τον Κώστα. Θα στηρίξει το camp που διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη στο οποίο μάλιστα θα συμμετάσχει και η κόρη του Πορτογάλου η οποία αγαπάει το μπάσκετ! Επίσης ο Βιερίνια θα αγοράσει συμμετοχές τις οποίες θα προσφέρει ως υποτροφία σε φτωχά παιδιά. Μπράβο του.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΓΩΓΗ

Ήταν στην Ευελπίδων πρόσφατα ένας φίλος. «Τι έχουν να χωρίσουν ο διαιτητής του μπάσκετ Αναστόπουλος κι ο δημοσιογράφος Καρπετόπουλος» με ρώτησε. Δεν ήξερα. Εκ των υστέρων μάθαμε πως ο διαιτητής κατέθεσε αγωγή για δυσφημιστικά σχόλια και αναφορές. Για αυτό τρέχουν στα δικαστήρια.

«ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ , ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ»!

Θεούλης ο Μάκης Γιατράς. Στην διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι εκνευρίστηκε με την εικόνα της ομάδας του. Σε ένα τάιμ άουτ τους λέει: «Φεύγω , παίξτε μόνοι σας» και πήγε κι έκατσε για κάνα δίλεπτο στην απέναντι πλευρά του πάγκου! Σε άλλο τάιμ άουτ τους λέει: «Άντε ρε ρίξτε λίγο νερό στα μούτρα να ξυπνήσετε».

*Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Όποιος διαβάζει πίσω από τις λέξεις καταλαβαίνει.  Κάτι υπάρχει για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Κάτι που δείχνει να είναι και καλό.

*Θα γίνουν κάποιες επαφές με ανθρώπους που πρέπει. Ένα πράγμα ζητάει ο νέος υποψήφιος, μια διευκρίνηση που έχει να κάνει σχετικά με τα χρήματα που μέχρι τώρα έχουν μπει στο μπάσκετ από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

*Μην απορείτε που κάποιοι δεν έχουν τσίπα να παραιτηθούν παρά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και ειδικά στην διαιτησία.

*Σε κάποιους χώρους, υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες. Ένας από αυτούς λέει : «Δεν φεύγεις όποτε εσύ θέλεις αλλά αποφασίζουμε εμείς το πότε». Κάποιοι λοιπόν μπορεί να θέλουν αλλά να μην μπορούν (ακόμα).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ζαγοράκης: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του ΠΑΟΚ»

Ορμώμενος από τα 98 έτη που κλείνει τη σημερινή (20.04) μέρα ο ΠΑΟΚ απέχοντας μόλις δύο από τη συμπλήρωση...

Στην ίδια κατηγορία