Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θύρα 4: «Η εικόνα σου πάνω στο κάγκελο για πάντα χαραγμένη»

Δημοφιλή

Η Θύρα 4 με ανακοίνωση της αποχαιρέτησε τον Μάκη Μαυρομιχάλη ή αλλιώς Μάκη Μανάβη, τον στρατηγό της ασπρόμαυρης κερκίδας, που έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ιστορικός σύνδεσμος του Δικεφάλου:

«Η ΘΥΡΑ 4 και το σύνολο του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ αποχαιρετούν σήμερα το μοναδικό Στρατηγό των γηπέδων. Ο Μαυρομιχάλης Θωμάς έζησε για τον ΠΑΟΚ, η υπάρξή του ταυτίστηκε με τον ίδιο το σύλλογο και το όνομά του θα μνημονεύεται για πάντα ως συνώνυμο της μαγκιάς και της ΠΑΟΚτσηδικης ιδεολογίας.

Για το Μάκη εχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες και ειπωθεί εκατοντάδες ιστορίες, για το πως οδήγησε το ΛΑΟ μας σε εκδρομές και νίκες – και αλλα τοσα και περισσότερα θα γραφτούν και θα ειπωθούν στο μέλλον.

Ένα όμως θα θυμόμαστε για πάντα: ο Μάκης με τη στάση του και τα έργα του έδειξε σε όλους (εχθρούς και φίλους) ότι ο ΠΑΟΚ ειναι η προσωποποίηση της αντίστασης στο κατεστημένο, ο ορισμός της έννοιας του ασυμβίβαστου.

Μεγάλε Στρατηγέ, σε ευχαριστούμε για όσα μας δίδαξες και για την τεράστια παρακαταθήκη που μας άφησες, και σε χαιρετούμε όρθιοι με το κεφάλι ψηλά. Λίγους μήνες πριν, πρόλαβες και μίλησες μέσω των παιδιών σου στο Σύνδεσμο, και τα λόγια σου θα είναι οδηγός.

Η ΘΥΡΑ 4 και το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να είναι για πάντα το σπίτι σου. Δημιούργησες κάτι ανεπανάληπτο, και χρέος μας προς εσενα, προς τις νέες γενιές και προς τον ίδιο τον ΠΑΟΚ ειναι η ιστορία να συνεχιστεί. Και αυτό θα γίνει.

Η εικόνα σου πάνω στο κάγκελο για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας, για να ακούγεται το “ΠΑΟΚ” σε όποιο γήπεδο παίζει η ομάδα και να σκεπάζει οτιδήποτε άλλο.

Μαυρομιχάλης Θωμάς
ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Μετά τιμής,
Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4».


Τελευταία νέα

Μπέος: «Αν δεν τους φτάνουν τα εισιτήρια να πάνε στο ΟΑΚΑ»

Ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε από τη σύσκεψη της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, λέγοντας πως ανοίγει το...

Στην ίδια κατηγορία