Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θύμισε τη… Σάμροκ Ρόβερς

Δημοφιλή

Ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ, που ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Τούμπα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο παρελθόν δεν είχε σφυρίξει σε ματς του ΠΑΟΚ.

Ο Λευκορώσος διαιτητής θα διευθύνει για δεύτερη φορά παιχνίδι του Δικεφάλου. Η προηγούμενη ήταν πριν 9,5 περίπου χρόνια και, πιο συγκεκριμένα, στις 3 Νοεμβρίου 2011, όταν ο Δικέφαλος είχε νικήσει στην Ιρλανδία τη Σάμροκ Ρόβερς με 3-1(ε δύο γκολ του Σαλπιγγίδη και ένα του Φωτάκη, όλα στο πρώτο ημίχρονο) για τη φάση ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κουλμπάκοφ είχε βρεθεί και τον προηγούμενο μήνα στη Θεσσαλονίκη, όταν είχε διευθύνει την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ μεταξύ του Αρη και της ΑΕΚ (οι φιλοξενούμενοι είχαν νικήσει 3-1, ευστοχώντας και στα δύο πέναλτι, που είχαν κερδίσει). Ο Λευκορώσος διαιτητής είχε βρεθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι, πάλι για παιχνίδι μεταξύ του Αρη και της ΑΕΚ. Ηταν 5 Ιουλίου 2020, όταν για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ η ΑΕΚ είχε επιβληθεί με 4-1.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιδιαίτερη επίσκεψη για Έκονγκ (pic)

Αφορμή δοθείσης από τους επερχόμενους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA απέναντι σε Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν,...

Στην ίδια κατηγορία