Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θριάμβευσε στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έπειτα από 40 ημέρες, «διαλύοντας» τον Παναθηναϊκό Β στο ΟΑΚΑ με 4-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα ο Μπράντονιτς έπιασε την άμυνα του «τριφυλλιού» στον… ύπνο και βρέθηκε απέναντι στον Ξενόπουλο, τον οποίο και κέρδισε γράφοντας το 1-0.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου συνέχιζε με τον ίδιο ρυθμό και πέντε λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο τέρμα. Ο Μπράντονιτς έκανε μία κούρσα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την μπάλα στον Πανίδη και αυτός έκανε το 2-0, για τους «ασπρόμαυρους».

Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης του σύνολο του Γκαρσία κατάφερε να βρεί και τρίτο γκολ, χάρις τον Γκορντεζιάνι, ο οποίος κέρδισε τον Ξενόπουλο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του ΠΑΟΚ Β.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ, όταν στο 16′ ο Ταβάρες έκανε το 3-1.

Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τέταρτο τέρμα, χάρις τον Χατζηστραβό, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να βάζει το όνομα του στους σκόρερ του αγώνα.

Έτσι, ο Δικέφαλος έφτασε τους 25 βαθμούς, πιάνοντας, έστω και προσωρινά, την ΑΕΛ στη δεύτερη θέση, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Την επόμενη αγωνιστική οι «ασπρόμαυροι» θα αναμετρηθούν τον Απόλλωνα Πόντου στην Ευκαρπία, με το παιχνίδι να μην έχει οριστεί ακόμα.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Έμπο (46′ Σερπέζης), Φουρτάδο (62′ Αθανασακόπουλος), Αντωνίου, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (18′ Σαρδέλης (55′ λ.τ Κυριόπουλος), Μπιλάλ (62′ Κρυπαράκος).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Σελιμάι (46′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας (67′ Γιαξής), Παναγιώτου, Κωττάς, Ουεντραόγκο, Νινούα (46′ Μελετίδης), Δαρέλας (73′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς, Πανίδης (65′ Χατζηστραβός), Γκορντεζιάνι.


Τελευταία νέα

Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία σήμερα Τετάρτη 24/4 στην ομώνυμη πόλη για την 7η αγωνιστική των Play Off της...

Στην ίδια κατηγορία