Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θέμα με Μουργκ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Μίντιλαντ στην Τούμπα, στον επαναληπτικό του 1-0 στη Δανία, με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στους 16 του UEFA Europa Conference League 2021-22. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου σήκωσε μανίκια ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (24.02, 22:00).

Η προπόνηση της Τρίτης (22.02) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο φινάλε.Ο Τόμας Μουργκ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, κάνει θεραπείες κι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.Την Τετάρτη (23.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τους Ράζβαν Λουτσέσκου και Χοσέ Κρέσπο .

Η Μίντιλαντ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση των Δανών θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα, στις 18:20, θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου.

πηγή: paokfc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χωρίς Σχίζα στον «τελικό» με το Μαρούσι

Χωρίς τον Σταύρο Σχίζα συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στο Μαρούσι ο ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα...

Στην ίδια κατηγορία