Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 2025

Θέλουν να δείξουν την πραγματική εικόνα τους στα Τρίκαλα

Δημοφιλή

Στα Τρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα αγωνίζεται αύριο (16:00) ο ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικείου ποδοσφαίρου.

«Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα η οποία βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή, να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να μην παρουσιάσουμε το άσχημο πρόσωπο που δείξαμε την πρώτη αγωνιστική» τόνισε σε δηλώσεις του (acpaok.gr) o Θαλής Θεοδωρίδης.

Κι ο προπονητής του Δικεφάλου πρόσθεσε: «Νομίζω ότι οι παίκτριες μας είναι συνειδητοποιημένες, και έχουν καταλάβει τι δεν πήγε καλά, και θα δείξουμε αύριο την πραγματική εικόνα, την οποία έχει συνηθίσει ο κόσμος μας».

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του το αποτέλεσμα της πρεμιέρας απέναντι στον ΑΟ ΡΕΑ και να πετύχει μία νίκη, συνοδευόμενη και από μία πολύ καλή εμφάνιση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ο Ενγκεζανά δεν σταματά τις προκλήσεις (video)

Μία μέρα μετά το ΠΑΟΚ - Στεάουα και ο Σιγιαμπόνγκα Ενγκεζανά, ο παίκτης που εξόργισε τους φίλους του Δικεφάλου,...

Στην ίδια κατηγορία