Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου και ώρα 16:45, στην Μίκρα, μίλησε στο acpaok.gr, ο πλέιμεϊκερ του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Δομπρής.
Παρακάτω τα όσα είπε:
«Την Δευτέρα αντιμετωπίζουμε τον Oλυμπιακό στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας και είναι ένα ματς που αν κερδίσουμε θα μας καθιερώσει στις πολύ υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ανάμεσα σε ολυμπιακό και ΑΕΚ. Βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ έχουμε δείξει μέχρι στιγμής ότι στην έδρα μας μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε.
Σίγουρα ο Oλυμπιακός είναι ο περσινός πρωταθλητής και μια πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα εμείς θα αντιπαρατάξουμε τις δικές μας αρετές και θα προσπαθήσουμε στο μέγιστο για το επιθυμητό αποτέλεσμα και θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι και σε αυτό το ντέρμπι στο πλευρό μας να μας δώσει έξτρα ώθηση όπως στα ματς με Μπεσίκτας και ΑΕΚ».




