Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Θέλω το νταμπλ στο γήπεδο!»

Δημοφιλή

Για την, διαφοροποιημένη, καθημερινότητα της τον καιρό της καραντίνας αλλά και τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή στους αθλητές, μίλησε στη FORZA η παίκτρια του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου. Μεταξύ άλλων ότι σημείωσε πως επιθυμεί, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, την επιστροφή στο γήπεδο, ούτως ώστε ο Δικέφαλος να διατηρήσει τα κεκτημένα αγωνιζόμενος.

Πως βιώνεις όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας;

«Από την αρχή, πριν βγουν τα μέτρα ολικής απαγόρευσης, ήμουν μέσα στο σπίτι, οπότε τώρα κλείνω ενάμιση μήνα μέσα στο σπίτι. Αρχικά πίστευα ότι θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί είχα συνηθίσει στις προπονήσεις και στις εξόδους, αλλά τελικά κατάφερα να βρω τα πατήματα μου και δεν με ενόχλησε όσο περίμενα».

Που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο;

«Τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες της καραντίνας της πέρασα στη Θεσσαλονίκη, ενώ από εκεί και έπειτα βρίσκομαι στα Γιαννιτσά, στο πατρικό μου. Με την καθημερινότητα, τους αγώνες και τις προπονήσεις δεν είχα την ευκαιρία να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου και τους φίλους μου, κάτι που κάνω τώρα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Κυρίως στο σπίτι, θα κάνω την γυμναστική μου στο σπίτι, και θα διαβάσω ένα βιβλίο, θα δω σειρές στο Netflix».

Ποιες σειρές έχεις δει όλο αυτό το διάστημα;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έβλεπα σειρές πριν την καραντίνα και τώρα έχω δε αρκετές, στην πλειονότητα τους ισπανικές. Έχω ολοκληρώσει το «Elite», το «You», το «Toy Boy» και τώρα βλέπω το «How to get away with murder».

Πως πιστεύεις ότι θα επηρεάσει ο εγκλεισμός εσένα, αλλά και την ομάδα;

«Όσοι κάνουμε πρωταθλητισμό, ειδικά σε ένα σύλλογο που δουλεύει σε υψηλό επίπεδο, μας επηρεάζει. Προφανώς, δουλεύω ατομικά γιατί θέλω να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, εφόσον ξεκινήσει εκ νέου η σεζόν. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το τεχνικό τιμ για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθούμε».

Πόσο χρόνο θεωρείς ότι θα χρειαστείτε για να επανέλθετε σε ένα καλό επίπεδο;

«Χωρίς να είμαι ειδική πάνω σε αυτό, πιστεύω ότι εφόσον δουλεύεις στο πρόγραμμα που σου έχει δοθεί, θα μπορέσεις να επανέλθεις γρηγορότερα. Θέλω να πιστεύω ότι με βάση το δικό μου το κορμί, θα χρειαστώ δύο με τρεις εβδομάδες για να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο».

Ποια η άποψη σου για την μέχρι τώρα πορεία σας;

«Βρίσκομαι τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και η προηγούμενη σεζόν του νταμπλ ήταν η καλύτερη . Φέτος το συνεχίσαμε ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε. Όταν έχεις πάρει το νταμπλ, δεν είσαι ικανοποιημένος με τίποτα λιγότερο, την επόμενη χρονιά. Πήραμε το ήδη το κύπελλο και στο πρωτάθλημα είμαστε στην πρώτη θέση, άρα βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Θεωρείς ότι πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα;

«Η προσωπική μου επιθυμία είναι, εφόσον το επιτρέψουν οι περιστάσεις, να  επιστρέψουμε στα γήπεδα. Θέλω πολύ αυτό το νταμπλ αλλά θέλω να το κατακτήσουμε στο γήπεδο, και όχι επειδή ήμασταν πρώτες πριν τεθούν σε ισχύ τα μέτρα. Είναι διαφορετικό να κερδίζεις κάτι αγωνιζόμενος στο γήπεδο».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις με το που αρθεί η καραντίνα;

«Ειλικρινά, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω είναι η επιστροφή στο γήπεδο, στις προπονήσεις, ίσως και να πάω για ένα καφέ. Μου έχει λείψει αυτή η καθημερινότητα, η ρουτίνα μας. Νομίζω ότι αυτή την περίοδο όλοι την έχουμε εκτιμήσει. Εύχομαι να βγούμε όσο πιο σύντομα και ανώδυνα από όλο αυτό. Πάνω από όλα να έχουμε την υγεία και όλα θα επανέλθουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κοτάρσκι, παρών: Οι καλύτερες επεμβάσεις του στο Conference (videos)

Κατά ριπάς σκοράρισμα από πλευράς ΠΑΟΚ στην Ευρώπη εξ ου και η πρώτη καλύτερη επίθεση που κατοχυρώθηκε στην εντυπωσιακή...

Στην ίδια κατηγορία