Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Θέλω το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Ήταν το πρώτο επίσημο χτύπημα του ΠΑΟΚ σ΄ αυτή τη μεταγραφική περίοδο κι έρχεται στην Τούμπα με την ταμπέλα του καλύτερου ακραίου αμυντικού του πορτογαλικού πρωταθλήματος!

Στο πρόσωπό του, στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως βρήκαν τον κλώνο του Λέο Μάτος, που ως κλασικός Βραζιλιάνος μπακ, του αρέσει να παίζει… φουλ επίθεση κι ο 26χρονος δεν βλέπει την ώρα να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να δώσει τις αποδείξεις!

Για την ώρα, ο Ροντρίγκο Σοάρες βρίσκεται στην πατρίδα και απολαμβάνει τις… χειμερινές διακοπές του (άλλο ημισφαίριο γαρ…) κι εκεί τον εντοπίσαμε και του ζητήσαμε να μας… συστηθεί. Ο Ροντρίγκο δεν μας χάλασε το χατίρι!

-Tι πρόλαβες να μάθεις για τον ΠΑΟΚ;

«Ήξερα τον ΠΑΟΚ, ως ομάδα. Φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητος, κάτι που έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Εμείς οι παίκτες ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ χάρηκα πολύ. Ξέρω πως είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει… τρελούς οπαδούς. Πιστεύω πως στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη θα μεγάλώσω ακόμα περισσότερο και θα καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου».

-Η Πόρτο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχαν δείξει, έστω και φιλολογικό ενδιαφέρον για να σε κρατήσουν στην Πορτογαλία. Γιατί αποφάσισες να έρθεις στην Ελλάδα;

«Όταν έμαθα πως με θέλουν η Πόρτο και η Σπόρτινγκ χάρηκα. Είναι πολύ τιμητικό να σε συζητούν το όνομά σου δύο τόσο μεγάλες ομάδες. Αυτό νομίζω δείχνει το πόσο καλή σεζόν έκανα πέρυσι. Διάλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί μου αρέσουν οι προκλήσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μια φιλόδοξη ομάδα. Όταν μου παρουσιάστηκε το project του ΠΑΟΚ, μίλησα με την οικογένεια μου και θεωρήσαμε ότι η Θεσσαλονίκη είναι το πιο κατάλληλο μέρος για εμάς».

ΠΑΟΚ έχει αρκετούς Βραζιλιάνους στο ρόστερ του. Έχεις μιλήσεις με κάποιον από αυτούς;

«Όντως, ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς Βραζιλιάνους και πιστεύω πως θα με βοηθήσουν στην ενσωμάτωση μου στην πόλη και στον σύλλογο. Τους ξέρω ως παίκτες. Είναι όλοι τους ποιοτικοί και καλοί ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, ακόμα δεν έχω μιλήσει με κάποιον από αυτούς, αλλά θα το κάνω σύντομα. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή είμαι στην Βραζιλία και ίσως βρεθώ με κάποιον από αυτούς».

-Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο στο παιχνίδι σου;

«Είμαι ένας μπακ, που μου αρέσει πολύ να δημιουργώ γκολ και επιθέσεις. Επίσης, μου αρέσει πολύ να… σερβίρω τα γκολ στους συμπαίκτες μου. Θέλω να βλέπω στα στατιστικά μου να υπάρχουν ασίστ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για εμένα, οπότε θα αφήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ να βγάλουν στα συμπεράσματα τους όταν με δουν να αγωνίζομαι».

-Ποιες είναι οι προσδοκίες σου με τον ΠΑΟΚ;

«Οι προσδοκίες μου για τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλες, όπως και αυτές των οπαδών της ομάδας. Η ομάδα έρχεται από μια φοβερή σεζόν και είναι στο χέρι μας, μάλλον στα πόδια μας να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι σίγουρος πως τη χρονιά που έρχεται θα πετύχουμε τους στόχους μας και πιστεύω πως θα τελειώσουμε τη σεζόν και πάλι ως νταμπλούχοι».

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μέσω της FORZA;

«Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος, που θα φοράω τη φανέλα μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Σας υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για αυτή την ομάδα. Μπορείτε να βασίζεστε και πάνω μου!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία