Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Θέλω να το ζήσω από κοντά»

Δημοφιλή

Δύο μήνες μετά από την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Φιλ Γκριν ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στο Παλατάκι, την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είναι πραγματικά πολύ περίεργο. Δύο μήνες χωρίς εντός έδρας παιχνίδι; Είναι τρελό και σίγουρα δεν μου έχει συμβεί ξανά. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον παίκτη κάτι τέτοιο» σχολίασε σε δηλώσεις του στο paokbc.gr., προσθέτοντας: «Κάνω κάθε μέρα προπόνηση σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν έχω παίξει ακόμη! Είναι όντως περίεργο και για να πω την αλήθεια, ένα από τα πρώτα πράγματα που είχα ακούσει για τον ΠΑΟΚ, με όσους είχα μιλήσει, ήταν οι φίλαθλοί του και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο. Έχω δει αρκετά βίντεο, είδα αυτή την ενέργεια που δίνει ο κόσμος στην ομάδα και θέλω να το ζήσω από κοντά. Ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία τη Δευτέρα, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Να ζήσω κι εγώ αυτή την εμπειρία. Ξέρετε κάτι; Δεν είμαι μόνο εγώ. Όλη η ομάδα περιμένει πολύ καιρό ένα παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο. Το ίδιο περιμένει και ο κόσμος πιστεύω. Κι εμείς χρειαζόμαστε την στήριξή τους, ειδικά μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από το σπίτι μας. Μας ένωσε, μας έδεσε αυτή η κατάσταση με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε ανάγκη ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας και έχουμε ανάγκη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Και όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε σκληροί και να παλέψουμε ως το τέλος».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία