Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Θέλει περισσότερους… Ρούμογλου

Δημοφιλή

Στις 18 Απριλίου, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι», με το τελικό 68-74 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς ο Δικέφαλος ήταν σταθερά πίσω από τους «πράσινους» και μόνο στο τέλος κατάφερε να «μαζέψει» τη διαφορά!

Ωστόσο, το παιχνίδι έμεινε χαραγμένο στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας και του κόσμου του ΠΑΟΚ! Αιτία, στάθηκε το ντεμπούτο του 17χρονου Απόστολου Ρούμογλου, τα έξι λεπτά που αγωνίστηκε και το τρίποντο, που πέτυχε ο «μικρός» τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με τον Άρη Λυκογιάννη να του δίνει κι άλλες ευκαιρίες στα παιχνίδια με Μεσολόγγι και ΑΕΚ στα πλέι οφ που ακολούθησαν.

Στις 21 Μαΐου δε, ο Ξανθιώτης γκαρντ υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του, το οποίο «δένει» το μέλλον του με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, εξέλιξη που αποτέλεσε το καλύτερο δώρο για τον Ρούμογλου λίγα 24ωρα μετά τα 18α γενέθλιά του!

Άλλωστε, ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το σε ποια ομάδα εμπιστεύτηκε το μέλλον του και ποια φανέλα φοράει, έχοντας απολαύσει κάθε λεπτό της άκρως πετυχημένης παρουσίας του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν και έχοντας βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό δίπλα σε Έλληνες και ξένους με πολλή ποιότητα αλλά και υπό τις οδηγίες ενός πολύ έμπειρου προπονητή όπως ο Άρης Λυκογιάννης!

Ο… ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!

Ο ΠΑΟΚ εντόπισε τον Απόστολο Ρούμογλου στην Ξάνθη και του έδωσε μία θέση στο ρόστερ τον περασμένο Οκτώβριο, αφού πρώτα ο νεαρός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, που υλοποιήθηκε στο έπακρο; Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ενηλικίωσή του! Πλέον, ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής έχει έναν ακόμα λόγο να ονειρεύεται πως τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του Δικεφάλου, έχοντας προηγουμένως έναν άλλον μεγάλο στόχο:

Να πετύχει στις φετινές Πανελλαδικές εξετάζεις και να εισαχθεί στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, έχοντας «θυσιάσει» πολλές προπονήσεις προκειμένου να είναι άριστος μαθητής και φοιτητής τα επόμενα χρόνια!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Το γιατί ο Απόστολος Ρούμογλου συγκέντρωσε πάνω του τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, έχει την εξήγησή του. Τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αναδείξει κάποιον παίκτη από τα τμήματα υποδομής του, με τον Αντώνη Κόνιαρη να είναι ουσιαστικά ο τελευταίος.

Από τότε, έχουν περάσει πέντε χρόνια και φυσικά ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα πολύ δρόμο να καλύψει προκειμένου να φτάσει στο σημείο να αναδείξει μία φουρνιά όπως αυτή των Βασιλειάδη, Βασιλόπουλου και Μαυροκεφαλίδη.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η διοίκηση Χατζόπουλου δεν σκοπεύει να αντιμετωπίσει… μοιρολατρικά το όλο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σύνολο των ομάδων της Basket League σε ότι αφορά την ανάδειξη ταλαντούχων Ελλήνων παικτών, σε ένα ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα στο οποίο ως επί το πλείστων κυριαρχούν οι Αμερικάνοι ειδικότερα και οι ξένοι γενικότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία