Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θέλει Ολιβέιρα ο Μπράνκο

Δημοφιλή

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Φενερμπαχτσέ, ο Μάριο Μπράνκο, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ο Πορτογάλος από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ έχει στην ατζέντα του τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και ήταν από τα πρώτα ονόματα που πρότεινε στη νέα του ομάδα.

Η τουρκική εφημερίδα «Fanatik» αναφέρει πως η Φενερμπαχτσέ έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Πότρο για να κάνει δικό τους τον 30χρονο μέσο, χωρίς όμως να διευκρινήσει το οικονομικό σκέλος της πρότασης. Γράφοντας χαρακτηριστικά : «Η Φενερμπαχτσέ έστειλε την πρώτη επίσημη προσφορά στην Πόρτο.

Στο ίδιο άρθρο σημειώνουν πως η γνωριμία μεταξύ του Μάριο Μπράνκο και του Πορτογάλου χαφ έγινε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ. Τονίζεται επίσης πως ο Ζόρζε Ζεσούς μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο στη μετακίνηση του παίκτη στην Κωνσταντινούπολη.

Το τουρκικό δημοσίευμα υπογραμμίζει: «Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα γνωρίζει πρόσωπα στη Φενέρμπαχτσε , τόσο με την επιρροή του Ζόρζε Ζεσούς, όσο και του Μάριο Μπράνκο. Θα έχει την ευκαιρία να παίζει κανονικά σε μια ομάδα που θα παλεύει για το πρωτάθλημα. Ο Μπράνκο, ο διευθυντής επιχειρήσεων της Φενερμπαχτσέ, συναντήθηκε ήδη με τον Ολιβέιρα, με τον οποίο είχε στενή σχέση όσο εργαζόταν στον ΠΑΟΚ. Ο Ζεσούς ελπίζει ότι η μεταγραφή στη μεσαία γραμμή θα ενταχθεί στην προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους από την 1η Ιουλίου».


Τελευταία νέα

Ο Κωνσταντέλιας γίνεται… 90άρης

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ελλάδος όπως...

Στην ίδια κατηγορία