Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θέλει νίκη στην Τούμπα ο Ελίασον

Δημοφιλή

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε για την προετοιμασία της ΑΕΚ στο διάστημα της διακοπής, το αν υπάρχει πίεση στα αποδυτήρια της ομάδας του, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός εξτρέμ της Ένωσης, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του μίλησε για το πως κύλησαν οι προπονήσεις στο διάστημα της διακοπής τονίζοντας μεταξύ άλλων πως:

«Είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε καλά, να ανακτήσουμε δυνάμεις, ακολουθούν πολλά ματς, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή».

Αναφερόμενος στο αν υπάρχει πίεση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Ελίασον δήλωσε μεταξύ άλλων πως:

«Γνωρίζαμε πως σε κάποια ματς δεν θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά και να μην χάσουμε βαθμούς. Πάμε στην Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρουμε τη νίκη».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία