Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ

Δημοφιλή

Τα 2,5 χρόνια ήταν αρκετά για να δεθεί όσο λίγοι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γκόικο Τσίμιροτ στο bnsports αναπολεί τις μέρες του στον Δικέφαλο, αναλύει τη Γάνδη και παραδέχεται πως θέλει μία μέρα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή μάχη απέναντι στη Γάνδη στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa Conference League. Όπως είναι λογικό, το εμπόδιο των Βέλγων μόνο εύκολο δεν είναι αλλά ούτε και δύσκολο, βάση τα όσα έχουν πει οι Γιώργος Γκαλίτσιος και Μιχάλης Βαλκάνης.

Ωστόσο, στο Βέλγιο αγωνίζεται και ένας πρώην άσος του ΠΑΟΚ και αυτό δεν είναι άλλος από τον Γκόικο Τσίμιροτ. Ο 29χρονος Βόσνιος που δέθηκε όσο λίγοι με τον Δικέφαλο δίνει στο… πιάτο τη Γάνδη ενόψει της ευρωπαϊκής «μονομαχίας» ενώ μιλάει για τα χρόνια του στην Ελλάδα και το πέρασμά του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά είπε:

Πώς ήταν η εμπειρία σου στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ;

«Ήταν πραγματικά υπέροχη εμπειρία για μένα. Η ατμόσφαιρα στον σύλλογο ήταν πολύ καλή, υπήρχε η ομαδική δουλειά και επίσης το αποτέλεσμα που φτιάξαμε ήταν εξαιρετικό»

Ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη σου ομάδα εκτός Βοσνίας. Ήταν εύκολη ή όχι η απόφαση να πεις το ναι και πώς νιώθεις όταν άκουσες για την πρόταση;

«Ήταν τέλεια στιγμή για να κινηθώ και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Φυσικά η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά κάθε αλλαγή στην αρχή είναι έτσι. Δεν το μετάνιωσα ποτέ»

Είχες προσφορές από άλλες ομάδες στην Ελλάδα; Αν ναι από ποιον και γιατί αποδέχτηκες την πρόταση του ΠΑΟΚ;

«Τότε από την Ελλάδα ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ από ότι θυμάμαι. Έδειξε πολύ ζεστό ενδιαφέρον και έκρινα πως ήταν η κατάλληλη επιλογή για εμένα»

Έπαιξες 2,5 χρόνια. Πες μου την καλύτερη σου ανάμνηση αυτά τα χρόνια:

«Από τον ΠΑΟΚ έχω μόνο καλές αναμνήσεις, αλλά η καλύτερη είναι όταν πήραμε το κύπελλο το 2016»

Κέρδισες δύο κύπελλα Ελλάδας. Ποιο σου αρέσει περισσότερο και πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν για εσένα;

«Ναι, ήταν δύο κύπελλα, αλλά το πρώτο για μένα ήταν σημαντικό γιατί προστέθηκε στην ιστορία του συλλόγου με χρυσά γράμματα»

Γιατί έφυγες τον Ιανουάριο του 2018 για τη Λιέγη και αν το έχεις μετανιώσει;

«Ήταν ώρα για νέα πρόκληση, δεν μετάνιωσα γιατί η δουλειά κάθε ποδοσφαιριστή είναι να προχωράει μπροστά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία