Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θέλει δύο ακόμη παίκτες ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην αγορά για δύο ψηλούς έχει βγει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία θέλει να κλείσει το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, κάνοντας αρκετές κινήσεις και πλέον ψάχνει δύο ακόμη παίκτες.

Από τους δύο παίκτες ο ένας αναμένεται να είναι ξένος κι ο άλλος Έλληνας. Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει πέντε ξένους στο ρόστερ, τους Ρένφρο, Ντάρκο-Κέλι, Ράιλι, Χαντς και Φράνκε και μπορεί να εντάξει ακόμη έναν.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ψάχνουν τους δύο παίκτες, οι οποίοι θα συμπληρώσουν το παζλ του φετινού ρόστερ για τη νέα σεζόν. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η προετοιμασία του Δικεφάλου, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό της παιχνίδι στις 3 Σεπτεμβρίου και είναι σημαντικό να έχει «κλείσει» το ρόστερ της.

Τα χρήματα από το στοίχημα δεν θα έρθουν εντός του 2022, κάτι που δημιουργεί μεγάλη πίεση στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. Ο Δικέφαλος με την ευρωπαϊκή του συμμετοχή υπολόγιζε στα έσοδα από το στοίχημα, τα οποία ανέρχονται στις 350.000 ευρώ, ωστόσο αυτά τα χρήματα θα αργήσουν πολύ να έρθουν, κάνοντας την οικονομική κατάσταση στον ΠΑΟΚ ακόμη πιο δύσκολη.


Τελευταία νέα

Η Τούμπα ήταν το ευρωπαϊκό… κάστρο του!

Δεν είχε καθαρό μυαλό ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (18/4), γεγονός που έφερε την ήττα από την Κλαμπ...

Στην ίδια κατηγορία